Verzuimverzekering berekenen

Premies van een verzuimverzekering berekenen? Vul jouw gegevens in, wij vergelijken verschillende partijen, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Premies verzuimverzekering berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Verzuimverzekering berekenen

Een verzuimverzekering berekenen, om na te gaan voor welke premie jij een verzekering kunt afsluiten? Je kunt online de polissen vergelijken, waarmee je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Vergelijk de premie en natuurlijk de dekking en voorwaarden, om je goed te verzekeren tegen de kosten die kunnen ontstaan bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van medewerkers.

Een zieke medewerker kost zo’n €200 tot €250 per dag. Bovendien ben je 2 jaar lang verplicht om het loon door te betalen voor medewerkers met een contract voor onbepaalde tijd. De kosten kunnen daardoor flink oplopen. Het is verstandig om een verzuimverzekering offerte aan te vragen of een berekening te maken, waarmee je goed weet wat er mogelijk is om je tegen de hoge kosten te verzekeren.

Tip: ontdek de gemiddelde kosten voor een verzuimverzekeringen waar die van afhangen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw verzuimverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Premie vergelijken: offerte aanvragen

Wil je de premie van een verzuimverzekering vergelijken? Je kunt online een aantal gegevens invullen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Op die manier laten we je bij Yezzer graag zien wat de kosten zullen zijn en leggen we je uit op welke dekking je kunt rekenen.

Zoek je naar een dekking met arbodienst of verzuimcoach en wil je meer weten over het eigen risico? Dat sluit je af op basis van een aantal dagen, voor een periode waarin je de kosten zelf blijft betalen. Een langere periode leidt tot meer risico, maar helpt aan de andere kant de premie laag te houden. Andersom kun je een hogere premie betalen om het risico te beperken, zodat de verzekeraar de kosten sneller voor je vergoedt.

Met een offerte voor een verzuimverzekering ben je goed op de hoogte van de premie. Ook als je gedurende het eerste jaar van ziekte een andere dekking wenst dan voor het tweede jaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het eerste jaar 100% van de kosten te laten dekken en dat het tweede jaar terug te brengen naar 70%, of andersom.

 

Verzuimverzekering vergelijken

Wil je de verzuimverzekering vergelijken om daar een goede keuze uit te maken en ben je benieuwd hoe je dat het best aanpakt? We vertellen je graag meer over de verzuimverzekering en beantwoorden natuurlijk jouw specifieke vragen.

Verzuimverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.