Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten? We maken het je bij Yezzer graag makkelijk, zowel met de vergelijker als een voorstel binnen 24 uur.

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten? We maken het je bij Yezzer graag makkelijk, zowel met de vergelijker als een voorstel binnen 24 uur. Zodat je er de deur niet voor uit hoeft. En je de aanvraag gewoon online kunt doen. De makkelijkste manier om een goede dekking af te sluiten. Waar je bovendien een heel scherpe premie voor betaalt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Online afsluiten: hoe werkt dat?

Wil je online jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) afsluiten, en ben je benieuwd hoe dat bij ons werkt? We leggen het je uit in een paar duidelijke stappen:

 1. Vergelijker
  Gebruik onze vergelijker voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bovenaan de pagina. Waarin we je vragen om een aantal belangrijke gegevens.
   
 2. Aanvragen
  Je doet jouw aanvraag voor de BAV, die we voor je in behandeling nemen. Met aandacht voor jouw situatie als ZZP-er of andere ondernemer.
   
 3. Voorstel
  Binnen 24 uur ontvang je van ons een voorstel. Waarmee je jouw dekking voor de beroepsaansprakelijkheid kunt afsluiten.
   
 4. Afsluiten
  Akkoord? Je kunt online de beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten, zodat je daar direct gebruik van kunt gaan maken.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten? We maken het je graag makkelijk, mét een vergelijking van de verschillende verzekeraars. Voor een goede dekking voor een scherpe premie. Je slaat twee vliegen in één klap, zonder dat je daar als ondernemer de deur voor uit hoeft. Waardoor je als ZZP-er gewoon verder kan met waar je mee bezig was. En wij je het afsluiten van een online beroepsaansprakelijkheidsverzekering zo makkelijk mogelijk maken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.