Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Premie berekenen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Een offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) aanvragen?

Aan de hand van een paar belangrijke gegevens sturen we je vanuit Yezzer een vergelijkingsrapport en voorstel toe.

Benieuwd wat we van je nodig hebben om voor de BAV een offerte uit te brengen? Het gaat bijvoorbeeld om het beroep dat je uitoefent, de omzet per jaar die je maakt en hoe lang je al zelfstandig ondernemer bent. Die gegevens gebruiken verzekeraars om het risico in te schatten dat je te maken krijgt met beroepsaansprakelijkheid.

Daarnaast vragen we je voor de offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering om een paar voorkeuren voor de dekking. Wat is bijvoorbeeld het maximaal verzekerde bedrag per aanspraak dat je wilt? En ben je bereid om een (hoger) eigen risico te accepteren in ruil voor een lagere premie? Met die vragen leren we jouw voorkeuren beter kennen, zodat we je een goed voorstel kunnen doen.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Offerte voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Je kunt online een offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen, om de premie te berekenen die je per maand of per jaar zal betalen.

We vragen je om de benodigde zakelijke gegevens, verzekeringsgegevens en een paar persoonlijke gegevens. Daarmee stellen we een vergelijkingsrapport voor je op, net als een voorstel vanuit het brede aanbod dat er beschikbaar is. We zijn bij Yezzer onafhankelijk, waardoor je de keuze hebt uit veel verschillende verzekeraars met hun scherpe aanbiedingen. Wij helpen je met een offerte voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te berekenen voor welke premie jij een goede dekking kunt afsluiten.

 

Meer weten over een offerte voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers?

 Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.