Hoeveel kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken verschillende partijen voor jou, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Hoeveel kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) en hoe kun je dat berekenen?

Wat we van je nodig hebben zijn een paar zakelijke gegevens, net als jouw voorkeuren voor de verzekering. Aan de hand daarvan doen we een voorstel voor de ideale BAV, die precies past bij jouw onderneming.

Wat de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kost hangt onder andere af van het beroep dat je uitoefent, de omzet die je per jaar maakt en hoe lang je al zelfstandig ondernemer bent. Aan de hand daarvan schatten verzekeraars het risico op kosten in, waar de premie vervolgens op gebaseerd is.

Je hebt bovendien zelf invloed op hoeveel een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kost. Wat is bijvoorbeeld het maximaal verzekerde bedrag dat je zoekt en ben je bereid om een hoger eigen risico te accepteren? We vragen je naar het bedrag dat je verzekerd wilt hebben voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, zodat we het voorstel voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunnen maken.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Bereken de kosten voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Veel ZZP-ers zijn net als jij benieuwd naar de kosten per maand voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij doen je graag een voorstel, aan de hand van de paar vragen over jouw bedrijf en de verzekering. In het voorstel houden we rekening met jouw voorkeuren en laten we je zien welke dekkingen er beschikbaar zijn.

Je kunt online nagaan hoeveel het kost om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Speciaal voor jou als zelfstandige, met de dekking die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Het is de makkelijkste manier om een berekening te maken. Bij Yezzer zijn we onafhankelijk, waardoor we een zo breed mogelijk aanbod voor je kunnen vergelijken.

 

Meer weten over hoeveel een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers kost?

Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.