Beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering vind je bij Yezzer, vul je gegevens in en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel.

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

De beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) afsluiten?

 Als ZZP-er is het belangrijk om je bedrijf goed te verzekeren, maar hoe kun je dat het best aanpakken? Bij Yezzer zijn we onafhankelijk, waardoor we je goed kunnen aangeven welke polissen en dekkingen er beschikbaar zijn.

We helpen je de beste BAV te vinden, die past bij jouw bedrijf en de risico’s die je loopt. Met een goede dekking voor een scherpe premie. Je vindt op die manier de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering, die niet altijd de goedkoopste hoeft te zijn. Je hebt er namelijk niets aan dat je een lage premie betaalt als je er niet op terug kunt vallen als er een keer wat aan de hand is.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijk de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Benieuwd hoe je de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt vinden? Het is een goed idee om die online met elkaar te vergelijken. Je maakt op die manier een keuze uit het beschikbare aanbod, dat past bij jouw bedrijf als zelfstandige.

We helpen je de belangrijke dekking te vinden die je nodig hebt. Ondertussen vergelijk je de premies met elkaar, zodat je daar natuurlijk niet te veel voor betaalt. Op die manier vind je de beste BAV, waarmee je er als ZZP-er voor zorgt dat je goed verzekerd bent. Uiteraard kan dat gewoon online, waarmee we alle informatie graag overzichtelijk voor je op een rij zetten.

 

Neem contact op

Meer weten over de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.