Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waar moet je op letten binnen het vergelijk van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekering

‘Vergelijk de beroepsaansprakelijkheidsverzekering’, luidt het advies aan veel ZZP-ers en andere ondernemers. Maar, hoe moet je die vergelijken als je wilt weten wat de beste keuze is? We geven je bij Yezzer graag een paar tips.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Waarop letten? Dekking boven de premie

Waar moet je op letten binnen het vergelijk van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Kijk eerst naar de dekking, voordat je de premie vergelijkt. Dat voorkomt dat je een goedkope verzekering afsluit, die niet de dekking biedt die je nodig blijkt te hebben.

Verzeker je tegen aansprakelijkheid bij verkeerd advies en andere beroepsfouten. Zodat je hoge kosten voorkomt bij schadeclaims, dankzij een dekking waarop je kunt vertrouwen. Bijvoorbeeld speciaal voor de administratieve of juridische beroepen. Net als in de bouw, waarin je ook als ZZP-er soms werkt aan grote projecten met belangrijke verantwoordelijkheden.

 

Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) door goed te kijken naar de dekking, waarmee je zeker weet dat je daarop kunt vertrouwen. Zowel in Nederland als in de Europese Unie, net als bijvoorbeeld in de Verenigde Staten en Canada. Als je werkt voor internationale klanten, iets waar je de BAV goed op moet afstemmen.

We helpen je bij Yezzer graag goed te kijken naar de dekking, en daarna natuurlijk de premie. Zodat je het vergelijk van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering goed kunt maken, voor een verzekering waar je wat aan hebt zodra er echt een keer iets aan de hand is.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.