Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken? De belangrijkste overweging van veel ZZP-ers, die er net als jij vooral goedkoop gebruik van willen maken. Begrijpelijk, al leggen we je bij Yezzer graag uit waarom vooral de dekking belangrijk is.

De premie die je betaalt bepaalt of je er goedkoop gebruik van kunt maken. Maar, wat heb je aan een voordelige verzekering als de dekking niet in orde blijkt? En je met lege handen staat als er werkelijk een keer wat aan de hand is?

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Premie: wat is er gedekt?

Wil je de premie van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) vergelijken? Voorkom dat je appels met peren vergelijkt, door goed te letten op de dekking. Geldt die alleen voor Nederland of ook voor de rest van de Europese Unie? En tot welk bedrag worden de kosten gedekt voor bijvoorbeeld juridisch verweer, de wettelijke rente of een tuchtrechtelijke of civielrechtelijke procedure? Schat de risico’s voor jouw bedrijf in, om op basis daarvan een goede keuze te maken.

Tip: vind je het lastig om de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken? Daar helpen we je bij Yezzer graag mee.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken

Wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken? Gebruik onze vergelijker, dan doen we je binnen 24 uur een voorstel. Met aandacht voor de premie, net als voor de dekking die past bij jouw bedrijf. Om als ZZP-er zeker te weten dat je daarmee een goede keuze maakt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.