Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie berekenen

Lees hieronder alles wat je wil weten over beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen of vul gelijk jouw gegevens in en krijg vrijblijvend een voorstel.

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie berekenen?

Wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie berekenen? Dat kan eenvoudig online, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Aan de hand van een paar zakelijke gegevens, de verzekeringsgegevens en de benodigde persoonlijke gegevens ontvang je een vrijblijvend vergelijkingsrapport en voorstel.

Ontdek de premie voor de BAV die past bij jouw bedrijf als ZZP-er. Het is de snelste manier om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden. Bij Yezzer zijn we onafhankelijk, waardoor we je zekerheid kunnen bieden vanuit een breed aanbod. Wij laten je zien wat er beschikbaar is en denken met je mee over de belangrijke dekking.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Bereken de premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en benieuwd wat daarvoor nodig is? Het gaat bijvoorbeeld om het type beroep dat je uitvoert, net als de jaaromzet van jouw onderneming en het aantal jaren dat je al zelfstandig ondernemer bent.

Je hebt voor de verzekering de keuze uit een aantal eigenschappen, zoals het maximaal verzekerde bedrag en het eigen risico dat je bereid bent te betalen. Aan de hand van die gegevens krijgen we een goed beeld van waar je naar zoekt. We presenteren je een vergelijkingsrapport en natuurlijk de berekende premie voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat je op voorhand goed weet waar je aan toe bent. Het is de makkelijkste manier om online de beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie te berekenen, om later niet voor verrassingen te komen te staan. Je betaalt net als andere ZZP-ers een scherpe premie voor de BAV, waarmee je voorkomt dat je zelf voor onverwacht hoge kosten moet opdraaien.

 

Meer weten?

Meer weten over de premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.