Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) online afsluiten? De verzekering dekt kosten die ontstaan door een fout tijdens jouw werkzaamheden. Ben je bijvoorbeeld architect en maak je een foute berekening waardoor de bouw stil komt te liggen? Een BAV dekt dan de schade die er ontstaat.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is er voor beroepsfouten waarvoor jij aansprakelijk wordt gesteld. Je betaalt relatief lage kosten per maand, in ruil waarvoor jij je geen zorgen hoeft te maken over eventuele kostbare fouten.

Tip: de beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een CAR-verzekering? De BAV biedt dekking voor meer dan materiële en letselschade.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten en ben je benieuwd of jij daarvoor in aanmerking komt? Bij Yezzer verzekeren we ZZP-ers en MKB’ers in de dienstverlening. Het gaat om adviserende beroepen, bijvoorbeeld als je actief bent in de financiële sector of advocatuur. Het gaat om adviezen die je geeft aan particulieren, aan kleine en ook grotere organisaties. Een verkeerd advies kan kostbaar uitpakken, iets waarvoor je gebruik kunt maken van de polis.

Ben je benieuwd of het in jouw geval interessant is om online een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en welke dekking goed bij jouw bedrijf past? Daarover vertellen we je graag meer, zodat je vooraf goed op de hoogte bent van de mogelijkheden. Bovendien kunnen we je natuurlijk aangeven of we jou kunnen verzekeren, afhankelijk van de branche waarin je werkt en het werk dat je precies doet.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.