Beroepsaansprakelijkheidsverzekering consultant

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een consultant gezocht?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering consultant

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een consultant gezocht? Een belangrijke zakelijke verzekering, met dekking voor schade door vergissingen, fouten of onzorgvuldigheid. Iets dat de beste kan overkomen, waar we je bij Yezzer goed voor verzekeren.

Ontstaat er contractbreuk? Of dit nu komt door een fout of niet, de schade die er ontstaat is netjes gedekt. Net als kosten waarvoor de klant jou aansprakelijk stelt als niet op tijd kunt leveren of niet aan de gevraagde specificaties kunt voldoen.

Verzeker je voor de wettelijke aansprakelijkheid van jouw bedrijf, net als de andere risico’s die je als consultant loopt. Wij laten je zien waar je op moet letten, zodat je de beste BAV kunt afsluiten. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die bij je past, net als jouw bedrijf en het werk dat je dagelijks doet.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor consultants: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Wil je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen? Speciaal voor consultants zoals jij. Afgestemd op de risico’s die je loopt als je het management adviseert. En voor de andere werkzaamheden die je uitvoert, waarbij een vergissing heel kostbaar kan zijn. Voor de klant, die jou daarvoor aansprakelijk kan stellen en een claim kan indienen.

Voorkom hoge claims die je niet ziet aankomen, door je met een BAV goed te verzekeren. Een populaire keuze onder consultants, die hun zaken daarmee goed op orde hebben. Eenvoudig bij Yezzer te berekenen en aan te vragen. Wij laten je zien wat er mogelijk is, leggen je uit waar je op moet letten en helpen je graag een goede keuze te maken. Voor een scherpe premie, met de goede dekking waar je als zelfstandig consultant naar op zoek bent.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultants berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.