Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT-ers berekenen?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT-ers berekenen? De beste manier om je te verzekeren tegen vergissingen, fouten en adviezen die helaas verkeerd uitpakken. Door gemiste opleverdata, patches die je moet toepassen of andere fouten die grotere gevolgen hebben dan je had gedacht.

Zelfs de beste ICT-er maakt wel eens een foutje, het kan iedereen overkomen. Dat is niet erg, als je daar een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor hebt. Met de BAV weet je zeker dat de kosten gedekt zijn, op het moment dat de klant jou aansprakelijk stelt.

Krijg je te maken met een claim? De BAV is er voor SAP-consultants en bijvoorbeeld projectmanagers, allemaal actief binnen de ICT. Als ZZP-er, waardoor je zelf verantwoordelijk bent voor dit type verzekeringen. Alleen op die manier weet je zeker dat je niet ineens zelf voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor ICT-ers: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Zoek je een BAV voor ICT-ers? Bij Yezzer helpen we je aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekeringdie goed bij jou en je bedrijf past. Om je te verzekeren tegen contractbreuk, zowel door fouten als door andere omstandigheden. En voldoe je niet aan de afgesproken specificaties of lever je later dan bedoeld? Het zijn allemaal zaken die je uitstekend kunt verzekeren.

Bij Yezzer laten we je graag zien welke beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ICT-ers er zijn, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. Met dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid, net als een aantal andere zaken. Met goede voorwaarden en toch voor een scherpe premie, zoals je als zelfstandig specialist op het gebied van ICT de beste keuze maakt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT-ers berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.