Beste bedrijfsverzekering MKB

Ben jij op zoek naar de beste bedrijfsverzekering voor het MKB? Hieronder staat alles wat je moet weten.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

De beste bedrijfsverzekering voor het MKB gezocht?

Het is belangrijk om je goed te verzekeren tegen bijvoorbeeld aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Het zijn typische verzekeringen waar veel MKB-organisaties gebruik van maken.

Wil je bijvoorbeeld de schade die je veroorzaakt aan anderen dekken? Je kunt daarnaast denken aan financiële schade door verkeerde adviezen en onvolledige informatie. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen, terwijl de beste MKB bedrijfsverzekering aan de andere kant niet duur hoeft te zijn.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Beste MKB bedrijfsverzekering afsluiten

Bij Yezzer helpen we je de beste MKB bedrijfsverzekering af te sluiten. Een losstaande polis of een compleet pakket, waarin we ook meerdere verzekeraars voor je kunnen combineren.

Zoek je een specifieke bedrijfsverzekering of gaat het je om de combinatie van meerdere polissen? Wij helpen je uit te zoeken wat in jouw situatie de beste keuze is. Speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf, zowel dankzij de scherpe premie als op basis van de goede dekking en voorwaarden.

Meer weten?

De beste bedrijfsverzekering voor het MKB vind je eenvoudig online. Wij helpen je bijvoorbeeld de aansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken, net als die voor rechtsbijstand, de inventaris en goederen of op basis van een computerverzekering. Wil jij zeker weten dat je goed verzekerd bent, om met de volledige vrijheid te ondernemen? Wij helpen je het juiste pakket samen te stellen voor een zo scherp mogelijke premie per maand. 

Meer weten over de beste bedrijfsverzekering voor het MKB? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.