Beste bedrijfsverzekering

Op zoek naar de beste bedrijfsverzekering voor jou? Wij helpen je graag verder, vul jouw gegevens in en krijg binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

De beste bedrijfsverzekering

De beste bedrijfsverzekering afsluiten? Bij Yezzer helpen we je de beste polis te vinden, uiteraard voor een zo scherp mogelijke premie. Zoek je naar een aansprakelijkheidsverzekering en een polis voor de beroepsaansprakelijkheid? Het zijn typische en populaire ZZP-verzekeringen, net als die voor zakelijke rechtsbijstand en bijvoorbeeld voor de computer.

De beste bedrijfsverzekering is uiteraard niet te duur, al gaat het eigenlijk om de dekking waar je gebruik van kunt maken. De goedkoopste verzekering voor jouw bedrijf is pas een goede keuze als je daar op kunt terugvallen als er een keer wat aan de hand is. Wij letten op zowel de premie die je betaalt als de dekking waar je op kunt rekenen.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Beste bedrijfsverzekering afsluiten

Wil je de beste bedrijfsverzekering afsluiten en ben je benieuwd hoe wij je daarbij kunnen helpen? We weten van ZZP-ers hoe zij zich graag verzekeren. Aan de andere kant kennen we de beschikbare verzekeringen, met de verschillende premies.

We denken graag met je mee over de dekkingen die passen bij jouw bedrijf. Vervolgens stellen we een voorstel samen, aan de hand van diverse polissen en verschillende verzekeraars. We helpen je op die manier de beste verzekering voor jouw bedrijf af te sluiten, zonder dat je daar een hoge premie voor betaalt. Een goede en goedkope keuze, zodat jij gebruik kunt maken van de beste bedrijfsverzekering voor ZZP-ers of binnen het MKB.

Neem contact op

Meer weten over de beste bedrijfsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.