Bedrijfsverzekering Amsterdam

Ben je ondernemer in Amsterdam? Wij helpen je graag met jouw bedrijfsverzekeringen, vul jouw gegevens in en krijg binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Bedrijfsverzekering Amsterdam

Opzoek naar bedrijfsverzekeringen in Amsterdam als ZZP’er of MKB-ondernemer? Als ondernemer weet je dat je alleen moet investeren in uitgaven waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt, dus het is belangrijk om kritisch te kijken naar bedrijfsverzekeringen.

Is een verzekering voor jou relevant en belangrijk? Sluit dan via Yezzer de beste bedrijfsverzekeringen van Amsterdam.

Vergelijk via Yezzer bedrijfsverzekeringen en sluit online af. Wij vergelijken voor elke bedrijfsverzekering verschillende partijen voor jou. Wil je meerdere verzekeringen bij ons afsluiten? Dan bieden wij ook nog eens premiekorting aan!

Wij bieden de volgende bedrijfsverzekeringen aan:

- Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

- Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

- Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

- Rechtsbijstandsverzekeringen

- Cyberverzekeringen

- En nog veel meer bedrijfsverzekeringen.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Wat is een bedrijfsverzekering?

Wat is nou eigenlijk een bedrijfsverzekering? Het is een verzekeringspolis specifiek voor jouw bedrijf. Je kan helaas als ZZP’er of MKB-ondernemer geen gebruik maken van particuliere (privé) verzekeringen. Dit betekent dat je als ZZP’er of MKB-ondernemer aparte verzekeringen moet afsluiten voor je onderneming, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering en bijvoorbeeld computerverzekering. Mocht je als (Amsterdams) ondernemer deze bedrijfsverzekeringen nodig hebben, dan kan je die vergelijken via Yezzer.

Er zijn erg veel verschillende vormen van bedrijfsverzekeringen. Het is daarom verstandig om de bedrijfsverzekeringen te vergelijken. De verschillen tussen bedrijfsverzekeringen onderling en tussen de verschillende verzekeraars maken we zo duidelijk mogelijk voor je bij Yezzer. Hierdoor kan jij als ondernemer in Amsterdam de beste bedrijfsverzekering online afsluiten.

Verschillende populaire verzekeringen voor ZZP’ers en MKB-ondernemers zijn bijvoorbeeld de:

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Inventaris- en goederenverzekering
 • Computerverzekering

Er zijn nog meer bedrijfsverzekeringen, maar deze verzekeringen geven een goed begin om je te verdiepen in bedrijfsverzekeringen. Let goed op de voorwaarden van polissen, de dekking die deze polissen bieden en natuurlijk de premie die je moet betalen voor de verzekering. Zo kan je namelijk zelf bepalen of de verzekering een goede investering is voor jou.

Online bedrijfsverzekeringen in Amsterdam vergelijken

Ben je ondernemer in Amsterdam en wil je online bedrijfsverzekeringen vergelijken? Met onze vergelijker zetten we graag alle mogelijkheden voor jou op een rij. Kijk naar de dekking en natuurlijk de voorwaarden van de verzekering, zodat je daarna kritisch kan kijken naar de premie. Op deze manier kijk je eerst naar de risico’s die je wil verzekeren en daarna pas naar de prijs.

 

Bedrijfsverzekering Amsterdam berekenen en afsluiten

Je kan online een bedrijfsverzekering berekenen en de mogelijkheden vergelijken. Dit is handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een WA-bedrijfsverzekering voor de zakelijke aansprakelijkheid waar je mee te maken hebt. Je kan zo ontdekken welke voorwaarden er zijn, wat de verzekering jou te bieden heeft en wat de premies zijn van de verschillende verzekeraars.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.