Goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Interesse in een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Bij Yezzer vul je binnen 2 minuten online je gegevens in en krijg je binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je betaalt daar als ZZP-er een lage premie voor, dankzij de mogelijkheid om die online met elkaar te vergelijken.

Bij Yezzer zijn we helemaal onafhankelijk, dus heb je de keuze uit het volledige aanbod. Wij laten je zien welke dekkingen er beschikbaar zijn, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Met een goede dekking, zonder dat je daar een hoge premie voor betaalt.

Jij sluit een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering af, waarmee je er net als andere zelfstandigen voor zorgt dat je goed verzekerd bent. Belangrijk, om te voorkomen dat je onverwacht voor hoge kosten komt te staan als jij aansprakelijk blijkt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Benieuwd hoe je de goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekeringafsluit? Het lijkt verleidelijk om meteen naar de premies te kijken. Belangrijker is het om goed in kaart te brengen welke dekking je nodig hebt.

Weet je welke dekking je zoekt en waar die aan moet voldoen? En weet je of je een eigen risico wilt accepteren en hoe hoog dat mag zijn? Vergelijk aan de hand van die eigenschappen de verzekeringen die er beschikbaar zijn bij de verschillende verzekeraars. Daarmee voorkom je dat de goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering uiteindelijk niet de dekking blijkt te bieden die je belangrijk vindt. In plaats daarvan weet je zeker dat je op de polis terug kunt vallen als er inderdaad een keer iets aan de hand is.

 

Wij helpen je graag verder

Meer weten over een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.