Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering vergelijken

Zelfstandig en op zoek naar een goede Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk meerdere aanbieders en kom makkelijk tot de beste keuze.

De Yezzer premiescan

Vergelijk hier verzekeraars en sluit direct af. In een paar minuten geregeld.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Waarom jouw AVB bij Yezzer vergelijken?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk hier jouw AVB

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor jou als ZZP’er erg belangrijk, omdat het dekking biedt tegen schade die je veroorzaakt aan andermans eigendommen of personen tijdens werktijd. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt tussen alle mogelijke verzekeringen biedt Yezzer de mogelijkheid om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. 

Goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Het voordeel van Yezzer is dat je de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen niet alleen kunt vergelijken, maar ook de verschillen en kosten van een AVB worden op een rijtje ziet. Het overzicht en gemak zorgt ervoor dat je de beste keuze maakt tussen alle verzekeringen. Het online advies dat je bij Yezzer kunt aanvragen is ook uniek. Wij zorgen ervoor dat deskundige en onafhankelijke adviseurs jou helpen bij het maken van deze (soms) ingewikkelde keuze. Een keuze die je misschien wel moet maken, want stel je voor dat je volledig aansprakelijk bent voor schade die je veroorzaakt aan andermans eigendommen of personen tijdens werktijd. Dat kan kosten opleveren die jouw bedrijf niet meer te boven komt. Als je al voldoende kennis over bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen hebt dan kun je ook zelf, zonder advies, een AVB afsluiten via Yezzer. Je vindt met onze vergelijker altijd de goedkoopste verzekering.

Beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, wat is er verzekerd? 

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat er nou eigenlijk verzekerd is als je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit. Bij het afsluiten van AVB ben je in ieder geval verzekerd tegen schade aan eigendommen van klanten. Dat betekent dat schade die jij hebt gemaakt aan spullen van een klant worden vergoed door de verzekering. Ook ben je met een AVB meestal verzekert tegen schade, of diefstal, van gehuurde spullen. Een ander risico waartegen je meestal verzekert bent is het inlooprisico. Dat betekent dat je gedekt bent bij schade die je hebt gemaakt voor de ingangsdatum van de polis. Vaak moet je dan wel in het jaar voor de ingangsdatum een polis hebben gehad bij de desbetreffende verzekeraar. Het is bij het vergelijken van verschillende verzekeringen belangrijk om in acht te nemen dat een AVB niet verplicht is en dat je zelf kunt kiezen hoe goed je je verzekert. 
 

Wat is het belang van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Als ondernemer gebeurt het soms dat je per ongeluk schade veroorzaakt aan apparatuur, of zelfs aan een persoon. Risico van het vak zou je zeggen, maar toch kun jij aansprakelijk gesteld worden voor de financiële schade die ontstaat. Deze kosten kun je vaak zelf niet dragen, waardoor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering belangrijk is voor veel ondernemingen. De AVB biedt dekking tegen schade die je veroorzaakt aan andermans eigendommen of personen tijdens werktijd. Je zorgt er met deze verzekering voor dat je een vangnet creëert tegen onverwachte, onbedoelde problemen.
 

Sluit jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af

Direct weten waar je aan toe bent? Start dan nu de vergelijking en krijg de beste opties voor jou binnen een minuut te zien.