Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering vergelijken

Op zoek naar de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Via Yezzer kun je gemakkelijk verschillende verzekeringen vergelijken van meerdere aanbieders. Zo kom je snel tot de beste keuze! 
 

De Yezzer premiescan

Vergelijk hier verzekeraars en sluit direct af. In een paar minuten geregeld.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Waarom jouw AVB bij Yezzer vergelijken?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk hier jouw AVB

Wat is een AVB?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering sluit je af om jezelf te dekken tegen schade die je tijdens je werk aanricht aan zaken of mensen. Je kunt hier denken aan de kosten die veroorzaakt worden wanneer je per ongeluk koffie over iemands laptop gooit, of een dure vaas van een opdrachtgever om stoot. Deze schade kan oplopen tot hoge financiële kosten. Natuurlijk wil je je hier als ondernemer tegen beschermen. Daarom is het slim om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voordat je dat doet, kun je het beste eerst bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Nu je weet dat je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten, is het goed om te weten wat voor verschillende verzekeringen er zijn. Om daar achter te komen kun je via Yezzer bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. Dit kun je doen met onze handige vergelijkingstool. Om een overzicht van verschillende verzekeringen te krijgen, moet je eerst een aantal gegevens invullen over je bedrijf. Vervolgens krijg je direct een overzicht en kun je de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. In het overzicht krijg je namelijk de premies en voorwaarden van de verzekeringen te zien. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je direct de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten die het beste bij jou past. Wanneer je moeite hebt met het kiezen van de beste AVB, kun je ook hulp krijgen van onze adviseurs. Zij kijken dan mee naar welke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.
 

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn verschillende factoren van invloed op de kosten van je bedrijfsaansprakelijkheidserzekering. Zaken die invloed hebben zijn bijvoorbeeld het beroep wat je uitoefent en hoeveel jaaromzet je bedrijf draait. Daarnaast kun je het verzekerde bedrag aanpassen op het beroep wat je uitoefent. Werk je bijvoorbeeld als timmerman, dan kies je vaker voor een hoger verzekerd bedrag. Hierdoor wordt je maandelijkse premie voor een AVB ook hoger. Ben je een copywriter, dan kun je ervoor kiezen om een lager bedrag te verzekeren waardoor je maandelijkse premie ook lager wordt. 

De goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Door bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken via onze vergelijkingstool krijg je een goed inzicht van de premies van verschillende verzekeraars die geschikt zijn voor jouw situatie. Met de vergelijkingstool krijg je namelijk alleen maar de verzekeringen te zien die bij jou passen. Zo kun je het goed een keuze maken en uiteindelijke de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten die bij jouw situatie past.

Wat wordt er gedekt met een AVB?

Bij het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade aan eigendommen van klanten. Dat betekent dus dat de schade die jij onder werktijd hebt aangebracht bij spullen van een klant wordt vergoed. Verder ben je met een AVB ook vaak verzekerd tegen schade of diefstal van gehuurde spullen. Een AVB dekt ook het inlooprisico. Dit houdt in dat je gedekt ben tegen schade die je hebt gemaakt voor de ingangsdatum van je polis. Vaak moet je dan wel in het jaar voor de ingangsdatum een polis hebben gehad bij de huidige verzekeraar. 

Let er op dat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet hetzelfde is als een BAV. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen fouten zoals gebrekkige adviezen en nalatigheden. 
 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jou en je bedrijf tegen financiële schade. Bovendien zijn de meeste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen goed te betalen. Voor een laag bedrag per maand ben je al verzekerd. Neem dus geen risico en ga direct aan de slag met het vergelijken van verschillende AVB’s. Wanneer je dit hebt gedaan kun je direct online je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. 
 

Sluit jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af

Direct weten waar je aan toe bent? Start dan nu de vergelijking en krijg de beste opties voor jou binnen een minuut te zien.