Dekking arbeidsongeschiktheidsverzekering

Lees hier meer over de dekking van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Vergelijk AOV's

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Dekking arbeidsongeschiktheidsverzekering

Benieuwd naar de dekking van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en de mogelijkheden die je op dat gebied hebt? Een uitgebreide dekking biedt de meeste zekerheid, maar vraagt aan de andere kant ook om de hoogste premie.

Het is de moeite waard om de arbeidsongeschiktheidsverzekering voorwaarden er goed op na te kijken, om een keuze te maken voor de AOV die het best bij je past. Je ontdekt op die manier ook hoe de polis werkt, zodat je weet in welke gevallen je daar gebruik van kan maken. Lees hieronder meer over de dekking van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Belangrijke voorwaarden: vergelijk de dekking

Standaard biedt de arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking voor verlies van jouw inkomen, tot aan maximaal jouw pensioen. Zodra je arbeidsongeschikt raakt ontvang je de uitkering.

Wil je gebruik maken van een meer goedkope AOV en ben je benieuwd hoe die werkt? Een verzekeraar kijkt kritisch naar het werk dat je niet meer kunt doen, maar ook naar het werk dat je nog wel kunt uitvoeren. Kun je ander werk doen dan je deed, om daarmee alsnog een inkomen te verdienen? Dan ontvang je geen uitkering of een gedeeltelijke uitkering. Het betekent dat je een groter deel van het risico zelf blijft dragen. De beloning die je daarvoor ontvangt is een lagere premie per maand.

Heb je wat spaargeld achter de hand en kun je het een tijdje zelf volhouden als je arbeidsongeschikt zou raken? Ook daar kun je rekening mee houden bij de keuze voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking. Je kunt die bijvoorbeeld pas na een paar maanden, een jaar of nog langer in laten gaan. De verzekeraar hoeft minder snel uit te keren, waardoor jij opnieuw profiteert van een lagere premie.

Bij Yezzer maken we het je graag gemakkelijk om de dekkingen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering online met elkaar te vergelijken. Ontdek op die manier hoe de verzekering werkt en hoe je zelf zorgt voor een lagere premie bij bijvoorbeeld een hoger eigen risico. Maak online een berekening en vergelijk de verschillende voorwaarden, of stel onze specialisten je vragen. We helpen je op die manier graag een AOV af te laten sluiten die goed bij je past.

 

Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Benieuwd hoe een arbeidsongeschiktheidsverzekering werkt als je daadwerkelijk arbeidsongeschikt raakt en wanneer je wel of geen ander werk moet aannemen? Ook dat laten we je graag zien, aan de hand van de dekking en de voorwaarden die er gelden.

Meer weten over de dekking van de arbeidsongeschiktheidsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.