Vergelijk de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers

Vergelijk van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZZP-ers maken?

AOV premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Vergelijk de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers

Vergelijk van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZZP-ers maken? Je zoekt waarschijnlijk een goedkope AOV , zodat je als ZZP-er niet te veel premie betaalt.

We begrijpen dat je het betaalbaar wilt houden. Toch is het minstens zo belangrijk om goed naar de dekking te kijken. Zodat je na ziekte of een ongeval daadwerkelijk een uitkering kunt ontvangen. En je niet aan te strenge voorwaarden moet voldoen voordat je ergens recht op hebt. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Dekking bij ziekte of een ongeval

Wil je er bij ziekte of na een ongeval voor zorgen dat je toch voldoende inkomen overhoudt? De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers kun je online vergelijken. Door goed te letten op de voorwaarden.

We stellen je bij Yezzer de belangrijke vragen, over jouw situatie en wat je belangrijk vindt binnen de verzekering. Op die manier kunnen we je adviseren over wat er mogelijk is. Met een voorstel dat bij je past. Voor een scherpe premie per maand, met een goede dekking waarop je kunt vertrouwen.

Om online de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers te vergelijken. Waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt, die tot 70% goedkopere afsluitkosten heeft dan bij andere aanbieders.

 

Vergelijk de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers

Vergelijk maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers? Gebruik de vergelijker en vul de belangrijke vragen in. Over jouw situatie, de dekking die je zoekt en bijvoorbeeld de uitkering die je wilt ontvangen. Als er echt iets aan de hand is, om je geen zorgen te hoeven maken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.