Ik heb een AOV, krijg ik nu premie terug?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering premie terug

Ondernemers en ZZP’ers hebben jarenlang te veel premie betaald voor hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een aantal verzekeraars heeft bekend gemaakt premie terug te gaan betalen. Weten of jij hiervoor in aanmerking komt en hoe? Geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Voordelen voor jou:
  • Heb jij een AOV?
  • Weten of jij premie terugkrijgt?
  • En hoe je dit doet?

Blijf op de hoogte!
Meld je nu aan!

Weten of en hoe jij geld terug kan krijgen? Geef je op!

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsverzekering en wil je weten of jij premie terug krijgt? Geef je dan vrijblijvend op voor onze nieuwsbrief. Wij houden je van de ontwikkelingen op de hoogte en geven aan welke acties je kan ondernemen.

 

 

 

Kom jij in aanmerking voor terugbetaling premie?
Voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben veel ondernemers en ZZP’ers de laatste jaren teveel premie betaald. Waar in eerste instantie een lage premie werd aangeboden, ging in de jaren daarna de premie fors omhoog. Nu hebben de eerste verzekeraars bekend gemaakt premie terug te gaan betalen.

Zo heeft Nationale Nederlanden bekend gemaakt dat de stijgingen in de premies voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen niet mochten worden doorgevoerd. Zij gaan nu premie voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen terugbetalen. Ook Allianz heeft kenbaar gemaakt premieverhogingen terug te draaien. Andere verzekeraars beraden zich. Daarnaast is de AFM een onderzoek gestart.

 

 

Nu aanmelden

Vergelijk


"Tevreden? dat was ik zeker!"

Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken, waarbij je alleen eenmalig betaalt voor het afsluiten ervan ..... Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!

Maaike Coppoolse


Yezzer uitgelicht in de pers door: