Ik heb een AOV, krijg ik nu premie terug?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering premie terug

Ondernemers en ZZP’ers hebben jarenlang te veel premie betaald voor hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een aantal verzekeraars heeft bekend gemaakt premie terug te gaan betalen. Weten of jij hiervoor in aanmerking komt en hoe? Geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Voordelen voor jou:
  • Heb jij een AOV?
  • Weten of jij premie terugkrijgt?
  • En hoe je dit doet?

Blijf op de hoogte!
Meld je nu aan!

Weten of en hoe jij geld terug kan krijgen? Geef je op!

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsverzekering en wil je weten of jij premie terug krijgt? Geef je dan vrijblijvend op voor onze nieuwsbrief. Wij houden je van de ontwikkelingen op de hoogte en geven aan welke acties je kan ondernemen.

 

 

 

Kom jij in aanmerking voor terugbetaling premie?
Voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben veel ondernemers en ZZP’ers de laatste jaren teveel premie betaald. Waar in eerste instantie een lage premie werd aangeboden, ging in de jaren daarna de premie fors omhoog. Nu hebben de eerste verzekeraars bekend gemaakt premie terug te gaan betalen.

Zo heeft Nationale Nederlanden bekend gemaakt dat de stijgingen in de premies voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen niet mochten worden doorgevoerd. Zij gaan nu premie voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen terugbetalen aan klanten. Ook Allianz heeft kenbaar gemaakt premieverhogingen terug te draaien. Andere verzekeraars beraden zich. Daarnaast is de AFM een onderzoek gestart.

 

 

Nu aanmelden

Vergelijk


"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de Kriek


Yezzer uitgelicht in de pers door: