Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers vergelijken

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers vergelijken? Vergelijk hier AOV's

Vergelijk AOV's

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers vergelijken

Wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers vergelijken, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt? Daar kunnen we je bij Yezzer goed mee helpen. Speciaal voor zelfstandig ondernemers, bijvoorbeeld als je specifiek benieuwd bent naar de kosten. Wij helpen je die op een rij te zetten, omdat je de AOV gewoon online kunt berekenen. Het is de makkelijkste manier om goed op de hoogte te raken van de kosten, voordat je de dekking afsluit om de belangrijke risico’s die je loopt af te dekken.

Om jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers te vergelijken is het vooral belangrijk om goed te letten op de dekking. Je dekt het wegvallen van jouw inkomen, zodat je kunt rekenen op een uitkering om de vaste lasten van te blijven betalen of om andere kosten mee te dekken. Belangrijk, bijvoorbeeld als je een gezin hebt of een eigen woning bezit, waar je graag wilt blijven wonen als je tijdelijk, langdurig of helemaal niet meer kunt werken door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte.

Tip: de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers geldt ook in privé, bijvoorbeeld als je door een ongeval arbeidsongeschikt raakt. Voor vrouwen geldt ook zwangerschap als een geldige reden, al is er dan natuurlijk sprake van tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Speciaal voor ondernemers: ZZP-ers

Bij Yezzer zijn we gespecialiseerd in verzekeringen voor ZZP-ers, zoals de AOV. Wil je de mogelijkheden voor jou als zelfstandig ondernemer vergelijken? Je wilt de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een goede dekking.

Je krijgt dekking voor jouw inkomen, op het moment dat je zelf niet meer (volledig) kunt werken. Kun je jouw armen en benen niet meer gebruiken, is jouw conditie er enorm op achteruit gegaan of ervaar je andere problemen waardoor je jouw werk niet meer kunt uitvoeren? In die gevallen kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers.

Het is de moeite waard om vooraf na te denken over de dekking die je zoekt. Wil je meteen een uitkering ontvangen zodra je arbeidsongeschikt raakt of kun je zelf nog een tijdje vooruit met spaargeld? En wil je ander werk accepteren, ook buiten jouw vakgebied om? Het zijn belangrijke vragen, aan de hand waarvan je de mogelijkheden voor een AOV kunt vergelijken. Ontdek op die manier de mogelijkheden voor de dekking en de premie die daarbij hoort, zodat je een scherpe prijs betaalt voor een verzekering die precies bij je past.

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

We leggen je bij Yezzer graag uit waarom veel andere ZZP-ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Ongeveer de helft van de ondernemers is verzekerd tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en het verlies van inkomen dat ze dan ervaren. Dat geldt voor risicovolle beroepen, maar ook voor zelfstandig ondernemers waarbij het risico juist een stuk lager is. Het grote voordeel voor hen is dat zij goedkoper gebruik kunnen maken van de dekking.

Let op: verzekeraars hebben geen acceptatieplicht voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers. Het is verstandig om hier op (relatief) jonge leeftijd naar te kijken, om te voorkomen dat verzekeraars je weigeren op basis van jouw leeftijd en het verhoogde risico.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en als jij daardoor niet meer kunt werken blijft er weinig tot niets van het inkomen over. Dat kan tot grote gevolgen leiden, bijvoorbeeld als je de woonlasten niet meer kunt betalen of zelfs geen boodschappen meer kunt doen. En heb je een partner, met een eigen inkomen? Er komt dan ineens veel op zijn of haar schouders terecht, als je geen AOV hebt afgesloten. Het is verstandig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering te vergelijken, om als zelfstandig ondernemer te voorkomen dat je er helemaal alleen voor staat nadat er iets is gebeurd.

 

Wat zijn de kosten?

Benieuwd naar de kosten van een AOV, als je daar als ondernemer gebruik van wilt maken? Die hangen sterk af van het werk dat je doet en de branche waarin je actief bent. Daarnaast kun je kiezen voor een meer uitgeklede of juist een uitgebreide dekking. Wil je meteen een uitkering ontvangen als je jouw beroep niet meer kunt uitoefenen of ben je bereid een uitgebreid eigen risico te accepteren? Dat is van invloed op de premie, net als het type dekking dat je zoekt. Je kunt jouw specifieke beroep verzekeren, net als jouw mogelijkheden om nog eventueel ander werk te doen. Indien je bereid bent ander werk te accepteren zullen de kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers een stuk lager uitvallen.

Bij Yezzer laten we je graag zien welke invloed het op de premie heeft als je een uitgebreider eigen risico accepteert of als je een ander type dekking kiest. Aan de hand daarvan vind je de polis die bij je past, om het risico op verlies van inkomen goed te verzekeren. Dat is vaak minder duur dan veel zelfstandig ondernemers denken, dus het is de moeite waard om in ieder geval een vergelijking te maken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers vergelijken

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers vergelijken en wil je het jezelf graag zo makkelijk mogelijk maken? Met onze tool zorgen we ervoor dat je eenvoudig kunt zien wat er mogelijk is, wat daar de kosten van zijn en hoe je er gebruik van kunt maken. Maak er gebruik van met jouw eenmanszaak, waarmee je voorkomt dat het inkomen ineens weg kan vallen en dat er geen hulp beschikbaar is.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.