Arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten ZZP

Benieuwd naar de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten voor ZZP-ers?

Bereken AOV premies voor ZZP-ers

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten ZZP

Benieuwd naar de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten voor ZZP-ers? Die bedragen zo’n 5 tot 10% van het gemiddelde bruto inkomen van zelfstandigen. Dat lijkt veel, maar het is minder dan de 14% die een werknemer in loondienst daarvoor betaalt.

De precieze arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten voor ZZP-ers variëren, maar het gaat gemiddeld om zo’n €1,50 per uur. Dat is een bruto bedrag, op basis van €3.000 per jaar. Werk je 40 uur per week en neem je 4 weken per jaar vakantie? Dat betaal je ongeveer anderhalve euro per uur voor de dekking.

Tip: verhoog je jouw uurtarief met €1,50? Dan verdien je de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten voor ZZP-ers eenvoudig terug, waardoor je daar onder de streep eigenlijk niets voor betaalt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Kosten voor ZZP-ers: arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wil je de kosten voor ZZP-ers vergelijken? Bij Yezzer helpen we je de arbeidsongeschiktheidsverzekeringte vergelijken. En twijfel je over de dekking die je zoekt of ben je benieuwd naar wat andere zelfstandigen in jouw branche kiezen? We denken graag met je mee, ook in combinatie met andere verzekeringen voor ZZP-ers.

Met een AOV met een goede dekking weet je zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. We helpen je bij Yezzer graag zorgeloos te ondernemen, dankzij een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar je op kunt vertrouwen als het overhoop een keer mis gaat. Met de dekking die je wilt, en een scherpe premie waar je zelf veel invloed op hebt.

Wat zijn de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten voor ZZP-ers? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.