ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen? Dat kan heel eenvoudig online.

AOV premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen? Dat kan heel eenvoudig online. We helpen je bij Yezzer online een berekening te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ontdek welke dekking je kunt afsluiten, door te berekenen wat dat aan premie kost. Speciaal voor ZZP-ers zoals jij, afgestemd op de risico’s die je wilt verzekeren.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vragen voor de berekening

Benieuwd hoe je de berekening als ZZP-er maakt? We stellen je voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een aantal belangrijke vragen. Die gaan bijvoorbeeld over jouw inkomen per jaar, het beroep dat je uitoefent en jouw geboortedatum. Bovendien vragen we je of je een HBO- of WO-opleiding hebt afgerond.

Daarnaast hebben we een paar zakelijke gegevens van je nodig. Zoals het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt, hoe lang je al zelfstandige bent en hoeveel werkuren je per week maakt. Daarnaast vragen we je voor de berekening van de AOV naar de eindleeftijd die je voor de verzekering wilt, eventuele indexeringen en wat je belangrijk vindt als je arbeidsongeschikt raakt.

 

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen

Je kunt aan de hand van die gegevens online de ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen. Zodat je van ons een voorstel ontvangt, waar jij als zelfstandige gebruik van kunt maken. Vergeleken bij de verschillende verzekeraars en tot 70% goedkopere afsluitkosten dan bij andere aanbieders. Voor een goede en goedkope AOV, waarmee je zeker weet dat de risico’s die je loopt goed zijn afgedekt.

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.