Arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aanvragen?

AOV premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aanvragen? Je kunt de verzekering gewoon online vergelijken en afsluiten. Vergelijk de mogelijkheden, dan doen we je een voorstel waarbij we goed kijken naar de beste optie voor jouw bedrijf.

Tip: zomaar de goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen? De laagste premie is niet altijd de beste keuze. Denk na over het risico dat je wilt verzekeren, waarmee je voorkomt dat je appels met peren vergelijkt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Aanvragen: waar moet ik op letten?

Waar moet je op letten bij het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Denk na over de dekking die je wilt. Voor 70% of 80% van je inkomen, tot een maximumbedrag dat past bij jouw situatie. Voor een heel eenvoudige of juist een uitgebreide dekking, waarbij er sprake is van een niet te lange wachttijd. Of juist wel, als je voldoende spaargeld hebt om het een tijdje uit te houden. Zodat je een lagere premie betaalt voor de AOV die je afsluit.

We helpen je bij Yezzer graag een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te vragen. Natuurlijk met een scherpe premie, net als op basis van de dekking die bij je past. Voor de risico’s die jij als ZZP-er wilt afdekken, om niet in de problemen te komen als je te maken krijgt met een ongeval of ziekte.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen? Dat kan bij ons gewoon online. Door online de vergelijker te gebruiken en jouw gegevens in te vullen. Zodat we je een voorstel kunnen doen, en je weet wat er mogelijk is om je goed te verzekeren.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.