AOV premie vergelijken

Ben jij ondernemer en op zoek naar de juiste AOV? Je kunt hier AOV premies van alle relevante aanbieders vergelijken, en onafhankelijk advies krijgen over welke arbeidsongeschiktheidsverzekering bij jou past.

Voordelen voor jou:
  • Online AOV premies vergelijken
  • Alle relevante verzekeraars vergelijken
  • Volledig onafhankelijk

10% Yezzer korting
AOV premie vergelijken

Yezzer biedt ondernemers de mogelijkheid om de premie van een groot aanbod aan AOV’s online te vergelijken. Daarnaast kan je als ondernemer een persoonlijk op maat gemaakt advies aanvragen. Via de online advies module ontvang je een advies op maat, en hulp van onze gecertificeerde adviseurs. Je kunt hier jouw AOV premie vergelijken en aanvragen.

Online advies over AOV premies vergelijken

Een  belangrijk voordeel van Yezzer is de online omgeving waarin je AOV premies  gratis en eenvoudig kunt vergelijken. Je krijgt de verschillende verzekeringen en daarbij behorende premies overzichtelijk op een rijtje. Kom je er toch niet uit? Neem contact op en wij helpen jou graag bij vragen over het vergelijken van jouw AOV premie.

AOV premie vergelijken bij Yezzer

Nadat jij AOV aanbieders en premies hebt vergeleken, kun je jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering ook direct aanvragen via Yezzer. Wanneer je bij Yezzer een AOV afsluit geniet je onder andere de volgende voordelen:

  • Kosten voor aanvragen en/of advies tot ruim 50% lager dan traditionele partijen
  • Gratis inschrijving bij de Yellow Walnut Community
  • Gemakkelijk AOV premie vergelijken
  • Online advies op maat
  • Geen provisies over je verzekering
  • Meeprofiteren van collectief

Als je meer wilt weten over wat Yezzer jou kan bieden, naast het online vergelijken van jouw AOV premie, neem dan telefonisch contact met ons op: 088-939 2520.

Wil je een andere verzekering via Yezzer zien? Kijk hier bijvoorbeeld naar de rechtsbijstandverzekering.  
 

AOV premie vergelijken

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris Boonstra


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout