Vraag nu direct zelf online een AOV aan!

Via Directlead kan jij nu zelf een AOV regelen. Volledig online en zonder hoge advieskosten. Wel zo makkelijk en het scheelt jou geld en tijd. Dit gaat in samenwerking met Yezzer, de onafhankelijke specialist in AOV's voor ondernemers. Yezzer heeft een AFM vergunning en verzorgt de gehele aanvraag. 

Voordelen voor jou:
  • Onafhankelijk AOV's vergelijken
  • Direct online te regelen
  • Geen hoge advieskosten

Onafhankelijk vergelijken en aanvragen
Nu vergelijken en aanvragen

Direct zelf online een AOV regelen, zonder hoge advieskosten

Via Directlead kan jij nu een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) direct online vergelijken en aanvragen. Dit gaat in samenwerking met Yezzer, de onafhankelijke specialist in AOV's voor ondernemers.

Zo werkt het

Yezzer heeft een AFM vergunning en verzorgt de gehele aanvraag van de AOV voor jou.

Yezzer werkt geheel online. Dit betekent dat je de aanvraag op elk moment kan inzetten en online kan doorlopen. Omdat de aanvraag in dit geval op basis van 'execution only' wordt gedaan ben je verplicht een kennistoets af te nemen (gebeurt online tijdens het aanmaken van een account). Je bent bij 'execution only' zelf verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt bij het samenstellen van de verzekering, voor het beheer en voor het onderhoud van je verzekering. 

  1. Doorloop de Vergelijker om na te gaan welke AOV goed past bij jou OF Als jij al weet welke AOV jij wil, Vraag dan direct de AOV aan
  2. Kies een AOV uit
  3. Maak een account aan, neem de verplichte kennistoets af, betaal de 

    éé

    nmalige vergoeding en beantwoord de vragen uit de online omgeving.

Als dit doorlopen is en door Yezzer ontvangen is wordt de aanvraag voor de AOV ingezet en wordt jij op de hoogte gehouden van de voortgang. 

De kosten voor het aanvragen van een AOV bestaan uit een éénmalige vergoeding van € 399,- en een jaarlijkse vergoeding van € 17,50 aan administratiekosten.

 

Nu direct aanvragen

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de Kriek


Over ons

Diensten die belangrijk zijn bij het ondernemen zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut, waar Yezzer onderdeel van is, vindt dat dit anders kan en maakt diensten toegankelijker voor ondernemers. Zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot.

Lees meer

Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout