Advieskosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vind hieronder alle informatie die je nodig hebt over advieskosten van je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Hoe zit het met advieskosten bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een adviseur berekent advieskosten voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering, om de polis af te stemmen op jouw situatie. Hij of zij houdt rekening met jouw persoonlijke situatie, de risico’s die je loopt tijdens je werk en jouw voorkeuren voor de dekking.

Wil je de dekking meteen in laten gaan of wens je een wachttijd? Gaat het je om een tijdelijke of een doorlopende dekking en wil je volledige of gedeeltelijke aanvulling van jouw inkomen? Het zijn belangrijke vragen, die de adviseur met je bespreekt. Op die manier heb je de kans om de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering volledig op jouw wensen af te stemmen. Of dat bij de eventuele collectieve verzekering ook nog het geval zal zijn valt nu nog niet te zeggen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Zijn de advieskosten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar?

Benieuwd of de advieskosten voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar zijn? Op die vraag zijn twee antwoorden mogelijk. In principe is het antwoord ‘nee’, omdat je de kosten niet kunt aftrekken tijdens de Aangifte Inkomstenbelasting die je privé doet.

Let op: de premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering geldt als ‘persoonlijke verplichting’ en is wél aftrekbaar voor de Aangifte Inkomstenbelasting.

Aan de andere kant kun je de advieskosten voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering opvoeren als zakelijke kosten. Je kunt ze zakelijk aftrekken van de winst die je maakt met jouw bedrijf. Op die manier heb je wel degelijk fiscaal voordeel, al is het op zakelijke titel in plaats van persoonlijke titel. Afhankelijk van de hoogte van de winst die je met jouw bedrijf maakt heb je meer of minder fiscaal voordeel, aan de hand van de belastingschijf waarin je belasting betaalt.

Kosten voor advies: arbeidsongeschiktheidsverzekering

Benieuwd naar de kosten voor advies als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit? Adviseurs zijn vrij in de kosten die ze daarvoor berekenen, waardoor het de moeite waard is om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Ontdek op die manier wat het kost om de polis af te sluiten en of er sprake is van doorlopende kosten. Die kosten kun je zakelijk aftrekken van de winst, maar mag je persoonlijk niet aftrekken tijdens de Aangifte Inkomstenbelasting.

Wij helpen je online de verschillende mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering te vergelijken, zodat je als ZZP-er goed weet waar je aan toe bent. Voorkom dat je voor verrassingen komt te staan, door online de mogelijkheden op een rij te zetten. Wij helpen je op die manier met het afsluiten van jouw AOV, uiteraard op basis van een scherpe premie. Ondertussen zorgen we ervoor dat je de dekking kiest die je wenst en nodig hebt, zodat je daarmee niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over de advieskosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.