Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-er in de bouw

Op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor een ZZP-er in de bouw? Lees er hier meer over en vergelijk AOV's

Vergelijk AOV's

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-er in de bouw

Zoek je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) als ZZP-er in de bouw? Je hebt een risicovol beroep, dus het is belangrijk om je daar goed voor te verzekeren. Raak jij betrokken bij een ongeval en kun je daardoor niet meer werken als aannemer, timmerman, schilder of bijvoorbeeld tegelzetter of metselaar? Geen zorgen, je kunt dan rekenen op een uitkering door de AOV.

Tip: bij Yezzer maken we het berekenen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de bouw graag zo makkelijk mogelijk. Gebruik onze handige tool en ontdek welke premie je betaalt voor een dekking die bij je past.

De premie voor een AOV kun je als ZZP-er eenvoudig doorberekenen in jouw uurtarief. Vraag klanten net iets meer per uur, waarmee jij ervoor zorgt dat je jezelf goed kunt verzekeren. Daarmee voorkom je grote problemen met jouw inkomen, als je door ziekte of een ongeval jouw werk niet meer uit kunt voeren. Een klein beetje extra in het uurtarief, waarmee je als ZZP-er in de bouw de kans hebt om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

AOV voor de bouw: speciaal voor ZZP-ers

We zijn er speciaal voor ZZP-ers, zowel in de bouw als bijvoorbeeld in de zorg. We weten dat die beroepen te maken hebben met belangrijke risico’s, waardoor je in sommige gevallen niet of niet meer helemaal kunt werken. Als zelfstandig ondernemer ben je daarvoor zelf verantwoordelijk, er is geen vangnet beschikbaar. Bij Yezzer maken we het je eenvoudig om een AOV te berekenen, zodat jij jezelf goed kunt verzekeren tegen het risico dat je loopt. Je kunt rekenen op een uitkering als je niet meer kunt werken, zodat je toch een inkomen ontvangt om jouw vaste lasten te blijven betalen en bijvoorbeeld voor je gezin te kunnen zorgen.

 

Meer weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de bouw? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.