Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP / zelfstandige

Ben jij zelfstandige en op zoek naar een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP? Via Yezzer kan je verzekeraars vergelijken en direct een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen, ook met advies. Geheel online en daardoor sneller, makkelijker en betaalbaarder. Tot ruim 70% lagere kosten dan via traditionele aanbieders!

Voordelen voor jou:
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ZZP'ers
  • Zonder provisie, met collectiviteitsvoordeel
  • Kosten tot 70% lager dan bij traditionele aanbieders

Volledig onafhankelijk
Vergelijken en aanvragen

Ondernemerschap biedt vrijheid maar ook bepaalde zaken die je zelf moet regelen. En soms geeft het ook zorgen die werknemers niet hebben. Bijvoorbeeld met betrekking tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP. Als je echter tijdig de juiste maatregelen neemt kan je je zonder zorgen richten op je ondernemerschap. En dat is toch wat je het liefste doet. Yezzer biedt jou de mogelijkheid om een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP direct online aan te vragen met daarbij een online advies op maat. Omdat Yezzer online werkt gaat dit sneller, makkelijker en kan het veel betaalbaarder. Daarnaast profiteer je mee van onze collectieve voordelen. 

Yezzer staat voor onafhankelijkheid (dus ruime keus uit verzekeraars), eenvoud, betaalbaarheid en overzicht. Als ondernemer besteedt je liever niet meer tijd aan randzaken dan strikt nodig is. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP zelfstandig online wilt kunnen aanvragen. Gemak, snelheid en laagdrempeligheid zijn kenmerkend voor onze diensten. Wij zijn de eerste financieel dienstverlener waar je geheel online een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt aanvragen met online advies. Waar we nog meer uniek in zijn? Collectiviteitskorting gekoppeld aan onafhankelijk advies, zo sluit jij als zelfstandige de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP af.

Kies voor Yezzer: Voor en door ondernemers.

Yezzer is voor en door ondernemers. Je kunt je direct gratis aanmelden op ons platform. Als je ervoor kiest om bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP voor zelfstandige af te sluiten, dan profiteer je in ieder geval van de onderstaande voordelen:

  • Meeprofiteren van onze collectieve korting;
  • Gratis online inschrijven bij Yellow Walnut met gratis toegang tot webinars over ondernemen;
  • Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige;
  • Kosten tot 70% lager dan bij traditionele aanbieders;
  • Gemak, eenvoud en overzicht;
  • Geen provisie betalen over je verzekering.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP? Dan mag je natuurlijk ook altijd bellen met ons op 088 - 939 2520. 

Waarom als zelfstandige een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP?

Belangrijkste reden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP is natuurlijk dat je in geval van ziekte of een ongeval toch een inkomen krijgt. Toch zijn er nog steeds veel ondernemers die geen arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Hoge kosten en de verwachting dat jou toch niets overkomt zijn de meest gehoorde redenen. Eigenlijk zijn dat redenen om wel zo snel mogelijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zelfstandigen die nog jong en gezond zijn, sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP goedkoper af. Ook wanneer je nog niet zeker bent van wat je wilt, kan het geen kwaad advies in te winnen. Bij Yezzer kan je gratis en vrijblijvend een onafhankelijke vergelijking doen. 

Vergelijken

Vergelijk


"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de Kriek


Yezzer uitgelicht in de pers door: