AOV ZZP

Als ZZP’er heb je geen recht op een uitkering bij ziekte of een ongeval. Denk daarom bewust na over hoe jij jouw terugval in inkomen opvangt bij arbeidsongeschiktheid. Naast het opbouwen van eigen reserves, kun je ook denken aan een AOV ZZP. Via Yezzer kan je onafhankelijk en online advies krijgen zodat je een AOV ZZP krijgt die op maat bij jou past.

 

Voordelen voor jou:
  • Onafhankelijk AOV ZZP advies
  • Kosten tot 50% lager dan traditionele aanbieders
  • Volledig online te regelen

Onafhankelijk vergelijken
AOV ZZP vergelijken

Werkte jij eerder in loondienst of direct gestart als ZZP’er en op zoek naar een AOV? Hieronder staat beschreven wat een AOV voor ZZP’ers inhoudt en hoe het jou kan beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. 

Dekking bij inkomstenterugval via een AOV ZZP

Werk je in loondienst dan zijn er voorzieningen voor je geregeld via de overheid bij inkomstenterugval door invaliditeit of langdurige ziekte. Als ZZP’er heb je deze bescherming niet en moet je dit zelf regelen. Verzekeraars hebben daarom een product ontwikkeld die jou beschermt bij ziekte of een ongeval, namelijk een AOV voor ZZP’ers. Met een ZZP AOV heb je dekking tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid, hierdoor blijf je een maandelijks inkomen ontvangen en heb je daardoor geen financiële zorgen. In geval van arbeidsongeschiktheid ontvang je voor inkomen dat je verzekerd hebt een AOV-uitkering. Bijkomend voordeel is overigens dat je de premie die je voor de ZZP AOV betaalt af kunt trekken van de belasting.

AOV ZZP regelen via Yezzer

Bij Yezzer kun je online advies krijgen over een AOV voor ZZP’ers of direct een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen. Je ontvangt een op maat gemaakt adviesrapport, zodat je zeker weet dat je een AOV krijgt die past bij jouw situatie. Na het doorlopen van een aantal vragen in een online omgeving onderzoeken wij vervolgens welke AOV ZZP het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van een AOV voor ZZP’ers via Yezzer:

  • Onafhankelijk advies van gecertificeerde adviseurs
  • Alles online te regelen
  • Scherpe tarieven 

Heb je interesse in andere verzekeringen? Zie hier andere ZZP verzekeringen via Yezzer.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met: 088-939 2520

Direct uitzoeken welke AOV bij jou als ZZP’er past? Doe de AOV check.


 

AOV ZZP vergelijken

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

"Tevreden? Dat was ik zeker!"

Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken, waarbij je alleen eenmalig betaalt voor het afsluiten ervan ..... Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!

Maaike CoppoolseYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout