ZZP verzekering

Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken verschillende partijen voor jou, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

ZZP verzekering afsluiten

ZZP verzekering afsluiten of benieuwd wat je nodig hebt? We zetten bij Yezzer de belangrijke dekkingen voor je op een rij. Met de risico’s die je als ondernemer loopt, om niets per ongeluk over het hoofd te zien.

Waarschijnlijk ken je de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), maar ben je ook op de hoogte van dekkingen voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid? Het zijn belangrijke ZZP verzekeringen, net als die voor rechtsbijstand en bijvoorbeeld de zorg. Daarmee voorkom je hoge kosten als er een keer iets aan de hand is, terwijl je er natuurlijk een scherpe premie voor betaalt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Wat heb ik nodig? ZZP verzekeringen

We begrijpen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet, omdat er allerlei ZZP verzekeringen beschikbaar zijn. We zetten ze daarom graag nog een keer voor je op een rij:

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Zorgverzekering

Het zijn vijf van de belangrijkste dekkingen voor zelfstandigen. Je dekt daarmee het risico op arbeidsongeschiktheid, bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en eventuele zorgkosten. Belangrijke dekkingen, waarvoor polissen bij diverse verzekeraars beschikbaar zijn. We helpen je graag daar een keuze uit te maken of een pakket op maat samen te stellen.

ZZP verzekering: berekenen en afsluiten

Enthousiast over een ZZP verzekering of er met een combinatie van bedrijfsverzekeringen voor zorgen dat je goed verzekerd bent? We gaan graag voor je aan de slag, ook als je zoekt naar een pakket met polissen van meerdere verzekeraars. We brengen de risico’s voor je in kaart, adviseren je over de mogelijkheden en helpen je de dekkingen af te sluiten. Op die manier weet jij zeker dat je als ZZP-er goed gedekt bent. Prettig, omdat je met de volledige vrijheid kunt ondernemen en jij je dan nergens meer zorgen over hoeft te maken. 

Meer weten over de ZZP verzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

Goed verzekerd: ken de risico’s

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de risico’s. Je bent vrij om er vervolgens wel of geen ZZP verzekering voor af te sluiten. Bij Yezzer vertellen we je graag over de risico’s en de mogelijkheden, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Raak je arbeidsongeschikt door een ongeval of als je ziek wordt? Er is geen sociaal vangnet voor zelfstandigen, dus daar heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor nodig. En gaat er een kop koffie over de laptop van een klant of beschadig je de vloer of wanden van een mooi nieuw pand? Je bent daarvoor als bedrijf aansprakelijk, iets waarvoor je een voordelige ZZP verzekering kunt afsluiten.

Laat je goed adviseren over beroepsaansprakelijkheid en de mogelijkheden voor dekking bij juridische conflicten. Op die manier weet je zeker dat je er niet alleen voor komt te staan, als er een keer wat aan de hand is. Ondertussen betaal je een scherpe premie, omdat we je bij Yezzer graag helpen een voordelig pakket aan verzekeringen samen te stellen.