Verzekering ZZP-er

Zie hier de belangrijkste verzekeringen voor jou als ZZP-er. Wil je een verzekering? Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Verzekering ZZP-er

Welke verzekering heb je als ZZP-er in ieder geval nodig? En waar maken andere zelfstandigen gebruik van om zorgeloos te ondernemen? Welke ZZP-er verzekering voor jou belangrijk is hangt af van het werk dat je doet, de branche waarin je actief bent en de klanten waarvoor je werkt. Bovendien is het aan jou om bepaalde risico’s af te dekken of die aan de andere kant zelf te blijven dragen.

De verzekeringen voor ZZP-ers zijn niet verplicht, maar kunnen wel goed van pas komen op het moment dat er schade ontstaat. Jezelf verzekeren als ZZP-er maken we bij Yezzer graag zo makkelijk mogelijk, bijvoorbeeld met de tools om polissen te berekenen, te vergelijken en online af te sluiten.

Ben je op zoek naar de beste ZZP verzekering, zodat je die online kunt afsluiten? Het is belangrijk om goed te weten welke polissen er zijn. En minstens zo belangrijk, hoe jij jezelf kunt verzekeren als ZZP-er om de belangrijkste risico’s goed af te dekken.

Verzekeringen voor ZZP-ers: welke zijn er?

De verzekering voor ZZP-ers is er in vele soorten en maten. Je kunt praktisch ieder risico afdekken met een verzekering, al is het natuurlijk aan jou of je daar gebruik van wilt maken. Bekende voorbeelden van populaire polissen zijn die voor de Aansprakelijkheid voor Bedrijven, de Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers en een Brandverzekering voor roerende en onroerende zaken zoals jouw bedrijfspand, voorraden en machines die je gebruikt.

In meer algemene zin onderscheiden we de volgende soorten verzekeringen voor ZZP-ers:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  Je kunt denken aan een WA aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen, waar je bedrijfsmatig gebruik van kunt maken. Bij Yezzer hebben we handige tools ontwikkeld om bijvoorbeeld de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  Om je inkomen te dekken mocht je ziek worden of een ongeval hebben waardoor je niet meer kan werken.
 • Computerverzekeringen
  Cybercrime neemt hand over hand toe, waardoor het verstandig is om de computerverzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Bereken wat de polissen in jouw geval kosten en hoe je daar voordelig gebruik van kunt maken.
 • Vervoersverzekeringen
  Heb je een zakelijke autoverzekering nodig of een polis voor jouw vervoerdersaansprakelijkheid? Afhankelijk van het werk dat je doet en de auto die je rijdt kun je soms geen gebruik maken van een particuliere autoverzekering.

Het zijn een paar voorbeelden van een verzekering voor ZZP-ers, waar je gebruik van kunt maken voor jouw bedrijf. Er zijn meer soorten verzekeringen beschikbaar, die je online kunt berekenen, vergelijken en meteen kunt afsluiten.

Het is belangrijk om goed in kaart te brengen welke risico’s jij als ZZP-er loopt. Vervolgens kun je voor die risico’s bepalen welke je wilt afdekken met een verzekering en welke jij bereid bent om zelf te lopen. Uiteindelijk wil jij voorkomen dat je met jouw bedrijf ineens voor hoge kosten komt te staan. Die kunnen de groei in gevaar brengen, of zelfs de mogelijkheid om door te blijven gaan met jouw bedrijf.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Jezelf verzekeren als ZZP-er: hoe werkt dat?

Heb je voor jezelf vastgesteld welke verzekering je als ZZP-er wilt afsluiten? Dat werkt eenvoudiger dan veel zelfstandigen denken. Bij Yezzer maken we het je graag zo makkelijk mogelijk, met de tools die je ook wel kent van particuliere verzekeringen.

Je kunt online jouw verzekering berekenen, aan de hand van een aantal belangrijke gegevens. Geef aan in welke branche je werkt, welk werk je doet, voor welke klanten je werkt of wat de omzet is die je in een gemiddeld jaar draait. De gegevens die we nodig hebben voor de berekening hangen af van het type ZZP verzekering dat je wilt berekenen. Wij vragen je om de belangrijke gegevens, zodat we een vergelijking kunnen maken van de verschillende verzekeraars die je de polis kunnen aanbieden.

Je kunt de verzekeringen voor ZZP-ers eenvoudig online berekenen en vergelijken, zodat je een goed beeld krijgt van de premie die je zal betalen. Let ook goed op de dekking en de voorwaarden. Op die manier sluit je een goedkope polis af die ook daadwerkelijk zal uitkeren als er een keer wat aan de hand is. Het voorkomt dat je alsnog met lege handen staat, met een goedkope verzekering die op basis van de dekking en voorwaarden niet uitkeert als jij dat nodig hebt.

Heb je de beste verzekering voor jou als ZZP-er gevonden? Je kunt die online afsluiten, zodat je het risico op een goede manier afdekt en jij zonder zorgen kunt ondernemen. De makkelijkste methode om je goed te verzekeren, waardoor er geen reden meer is om daar als zelfstandige niet even een uurtje tijd voor vrij te maken.

 

Verzekering voor ZZP-ers: vergelijken en afsluiten

Zoek je een specifieke verzekering voor ZZP-ers of wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Wij zetten de ZZP verzekeringen voor je op een rij, zodat je een beter beeld krijgt van wat er beschikbaar is en waar je rekening mee dient te houden.

Zorg ervoor dat je goed weet welke risico’s jij als zelfstandige loopt en hoe je ervoor zorgt dat je niet ineens tegen hoge kosten aanloopt. Breng de risico’s in kaart en zoek daar de juiste polissen bij. Bereken en vergelijk de verzekeringen die voor jou als ZZP-er belangrijk zijn, zodat je die online kunt afsluiten. De makkelijkste manier om jezelf goed te verzekeren en daarna meteen weer door te gaan met ondernemen.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.