Beste ZZP verzekering

ZZP verzekering online afsluiten? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

De beste ZZP verzekering

Stel, je zoekt de beste ZZP verzekering: hoe begin je daaraan? Bij Yezzer helpen we je graag de juiste verzekeringen af te sluiten. Zakelijk, zodat je de risico’s die je als zelfstandig ondernemer loopt goed kunt afdekken.

Denk na over bijvoorbeeld de bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, eventuele inventaris en voorraad of rechtsbijstand. Het zijn belangrijke onderwerpen, waarmee je zakelijk risico’s loopt. Een goede ZZP verzekering biedt dekking waar dat nodig is, zodat je er (financieel) niet alleen voor staat als er een keer wat aan de hand is.

Misschien heb je gehoord van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of twijfel je over een zakelijke of een particuliere autoverzekering. Wij leggen je uit wat je als ZZP-er nodig hebt. Om goed van start te gaan, om de risico’s tijdens het ondernemen goed af te dekken of om de volgende stap te zetten met jouw bedrijf.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Benieuwd welke verzekeringen je als ZZP-er nodig hebt? We zetten er een aantal voor je op een rij:

 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • Beroepsaansprakelijkheid
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Rechtsbijstand
 • Zakelijke autoverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Waar gehakt wordt vallen spaanders, dus er kan helaas wel eens iets misgaan. Kom je regelmatig bij klanten op bezoek, loop je over de bouwplaats of ben je op andere plekken waar anderen waardevolle spullen hebben staan? Je kunt zakelijk aansprakelijk worden gesteld als je iemand anders schade toebrengt. Of de spullen van iemand anders, bijvoorbeeld als je per ongeluk iets omstoot.

In de beide gevallen kun je te maken krijgen met hoge kosten. Met name letsel (schade aan personen) loopt snel in de papieren. Bij Yezzer helpen we je de beste ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vinden. Het is een belangrijke ZZP verzekering, waarvoor je een scherpe premie betaalt.

Let op: om de aansprakelijkheid af te dekken kun je algemene voorwaarden opstellen. Toch is dat niet voldoende als er echt iets mis gaat. De voorwaarden gaan over rechten en verplichtingen, zoals de betaaltermijn, garantiebepalingen en levertijd. Gaat er per ongeluk iets mis en ontstaat er schade? Dan heb je daar de ZZP verzekering voor bedrijfsaansprakelijkheid voor nodig.

Let op: een particuliere aansprakelijkheidsverzekering kun je helaas niet gebruiken, ook niet als je ZZP-er bent en zonder personeel werkt. Je hebt er een zakelijke dekking voor nodig als de schade zakelijk ontstaat.

Beroepsaansprakelijkheid

Een tweede belangrijke ZZP verzekering is die voor de beroepsaansprakelijkheid. Een andere dekking, die gaat over de dienstverlening die jij aanbiedt. Werk je als architect, ingenieur of bijvoorbeeld advocaat? Een verkeerd advies kan kostbaar blijken. En ook als marketingadviseur of accountant kan nalatigheid je (letterlijk en figuurlijk) duur komen te staan.

Met de ZZP verzekering voor beroepsaansprakelijkheid dek je kleine fouten en grote vermogensschade, als het gevolg van jouw dienstverlening. Het is een aanvulling op de dekking voor bedrijfsaansprakelijkheid. Je voorkomt dat jij voor de kosten op moet draaien als het onverhoopt mis gaat.

Let op: sommige opdrachtgevers stellen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers verplicht. Op die manier voorkomen ze dat jij als zelfstandige niet op kunt draaien voor de hoge kosten die er bij een fout kunnen ontstaan.

Arbeidsongeschiktheid

Een ZZP verzekering die je voor jezelf afsluit, zodat je op inkomen kunt blijven rekenen als je niet (volledig) meer kunt werken. De belangrijkste dekking voor veel zelfstandigen, waarbij het de moeit waard is om die online met elkaar te vergelijken. Voor een scherpe premie en een goede dekking, die past bij jouw situatie en de risico’s die je daarmee loopt.

 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is er voor ondernemers, omdat je als ZZP-er geen recht hebt op WAO of een andere uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Word je ziek of krijg je te maken met een ongeval waardoor je niet meer kunt werken? Je dient zelf te zorgen voor een vangnet, bijvoorbeeld met een AOV.

Het is een belangrijke ZZP verzekering, die je volledig kunt afstemmen op jouw situatie en je wensen. Bij Yezzer helpen we je vast te stellen welke risico’s je wilt afdekken. En welke risico’s je zelf wilt dragen, waarmee je bijvoorbeeld de premie een beetje omlaag kunt brengen.

Rechtsbijstand

Geen enkele ZZP-er en ondernemer zit erop te wachten, maar je kunt te maken krijgen met juridische conflicten. Met klanten die niet willen betalen of leveranciers die zich niet aan de afspraken houden. Vervelende situaties, waarbij je soms niet zonder goed juridisch advies kan. Juristen zijn duur, waardoor je de premie voor een rechtsbijstandsverzekering vaak snel terugverdient.

De ZZP verzekering voor rechtsbijstand is voor veel zelfstandigen een no-brainer, omdat je er vroeg of laat helaas mee te maken zal krijgen. Het hoeft niet aan jou te liggen, terwijl je toch in een vervelende situatie terecht kan komen. Het is op die manier prettig om er op terug te kunnen vallen. Je weet dan zeker dat er een juridisch specialist voor je klaarstaat om je te helpen. Een fijn idee, om het kaas niet van je brood te laten eten en in plaats daarvan goed voor de dag te komen.

Zakelijke autoverzekering

Tenslotte is de autoverzekering belangrijk voor zelfstandigen. En rijd je een zakelijke auto of een bestelbus? Dan moet je waarschijnlijk een zakelijke ZZP verzekering afsluiten. Een zakelijke autoverzekering, omdat de particuliere dekking niet genoeg is.

Tip: rijd je een personenauto, bijvoorbeeld om klanten te bezoeken? Je gebruikt de auto (ook) zakelijk, maar je hebt daar geen zakelijke polis voor nodig.

De zakelijke autoverzekering is er voor personenvervoer, voor goederenvervoer en andere heel duidelijk zakelijke toepassingen. Waarschijnlijk maak je veel kilometers, dus daar dien je een geschikte dekking voor af te sluiten.

Beste ZZP verzekering: berekenen en afsluiten

Benieuwd naar de beste ZZP verzekering en wil je die berekenen? Dat kan eenvoudig online. Ontdek op die manier welke polissen er zijn en hoe je daar een goede keuze mee maakt. Of laat je adviseren, voor een pakket dat precies past bij de manier waarop jij graag wilt ondernemen.

Meer weten over de beste ZZP verzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.