ZZP-verzekeringen Amsterdam

Ben je een ZZP’er in Amsterdam? Wij helpen je graag met jouw ZZP-verzekeringen, vul jouw gegevens in en krijg binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel.

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

ZZP-verzekeringen Amsterdam

Wil je ZZP-verzekeringen in Amsterdam vergelijken, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Er zijn erg veel verschillende zakelijke verzekeringen. Bij Yezzer helpen we je graag als je door de bomen het bos niet meer kan zien. Het kan behoorlijk ingewikkeld zijn om alle verschillende verzekeringen te beoordelen, vooral als je net start en je nog niet weet welke verzekeringen je nodig hebt.

Als zelfstandige ondernemer wil je een zakelijke dekking hebben, daarom is een verzekering voor ZZP’ers belangrijk. Vaak heb je namelijk niet genoeg aan een particuliere (privé) verzekering, het is dan dus verstandig om een zakelijke polis af te sluiten. Als eenmanszaak werkt dat bijna hetzelfde als een privé-verzekering, al geldt de dekking als ZZP’er alleen voor je bedrijf. Ben je geen ZZP’er, maar ben je een kleine MKB-ondernemer? Ook dan is het berekenen, vergelijken en afsluiten met onze tools niet lastig.

Zo bieden wij de volgende ZZP Verzekeringen:

- Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

- Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

- Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

- Rechtsbijstandverzekeringen

- Cyberverzekeringen

- En nog meer ZZP Verzekeringen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Verzekering voor ZZP-er in Amsterdam: wat is er anders?

Ben je een ZZP’er in Amsterdam en benieuwd hoe je jezelf moet verzekeren? Dit kan makkelijk online net als bij particuliere verzekeringen. We hebben handige tools ontwikkeld bij Yezzer, zodat je verzekeringen makkelijk kan berekenen, vergelijken en ook online kan afsluiten.

Je hebt met andere risico’s te maken waardoor het aanbod van ZZP-verzekeringen er iets anders uit ziet dan privé verzekeringen. Zo zijn de populaire ZZP-verzekeringen in Amsterdam bijvoorbeeld de:

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Je bent als ZZP’er niet verplicht om deze verzekeringen af te sluiten. Als je werkt als ZZP’er heb je helemaal zelf de keuze welke verzekeringen je wel en niet afsluit.

Het is handig om als zelfstandig ondernemer alle risico’s die je loopt goed in kaart te brengen. Soms brengen branches, zoals bijvoorbeeld de bouw en zorg, bepaalde risico’s met zich mee die alleen in deze branches afspelen. Het komt ook voor dat de manier waarop een ondernemer werkt, of het type klanten dat je hebt, een aantal risico’s met zich meebrengen. Het is dus handig om eerst alle risico’s, die je overweegt af te sluiten, op een rijtje te zetten. Hierdoor kun je al die verzekeringen rustig berekenen, vergelijken en afsluiten. Wij helpen je hier graag bij.

 

ZZP-verzekeringen: vergelijken en afsluiten

Benieuwd welke verzekeringen je als ZZP-er nodig hebt en wat daar de kosten van zullen zijn? Je kan online ZZP-verzekeringen berekenen en vergelijken. Bij Yezzer hebben we handige vergelijkers ontwikkeld die je zelfs kan gebruiken bij het maken van een ZZP-pakket verzekering met de aanbevolen polissen voor zelfstandigen.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.