ZZP verzekering berekenen

Premies van een ZZP verzekering berekenen? Vul jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een voorstel

Premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

ZZP verzekering berekenen

Jouw ZZP verzekering berekenen en benieuwd hoe we je daar bij Yezzer bij kunnen helpen? We leggen je uit welke verzekeringen er zijn, waar je op mot letten en hoe je de berekening en vergelijking maakt. Om een pakket samen te stellen of een losse ZZP verzekering af te sluiten. De beste manier om de risico’s goed af te dekken. Zodat jij er (financieel) niet alleen voor staat als er een keer wat aan de hand is.

Welke verzekeringen zijn er?

De belangrijkste vraag: voor welk risico wil jij een ZZP verzekering berekenen? Je hebt de keuze uit verschillende verzekeringen:

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  Raak je arbeidsongeschikt? Als ZZP-er heb je geen recht op WAO of een andere uitkering vanuit de overheid. Het is belangrijk om daar zelf een verzekering voor af te sluiten, zodat jouw inkomen niet zomaar op zal drogen.
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  Laat je een hamer vallen op een dure tegelvloer of gaat er een kop koffie over de laptop van een klant? Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kun je de kosten daarvoor netjes laten vergoeden.
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  Blijkt een advies verkeerd uit te pakken of klopt de aanpak niet zoals je die hebt voorgesteld? Eventuele (vermogens)schade kun je laten dekken vanuit de ZZP verzekering voor beroepsaansprakelijkheid.
 • Rechtsbijstandsverzekering
  Zodra je te maken krijgt met een zakelijk juridisch conflict is een rechtsbijstandsverzekering ineens heel prettig. Voor juridisch advies om jou bij te staan, zonder dat je daarvoor hoge kosten betaalt.
 • Zorgverzekering
  Een zorgverzekering speciaal voor ZZP-ers en andere ondernemers? Vind de polis die goed past bij de risico’s die je loopt en de dekking waar je graag gebruik van wilt maken.

Bovendien kun je natuurlijk een aantal andere ZZP verzekeringen berekenen. Zoek je bijvoorbeeld naar een cyberverzekering of crowdsurance? Bovendien helpen we je graag met een verzuimverzekering en andere ZZP en bedrijfsverzekeringen die voor jou belangrijk zijn. Wij denken met je mee over de risico’s die je loopt en helpen je een pakket samen te stellen. Bij meerdere verzekeraars, zodat je overal profiteert van de voordelen die er beschikbaar zijn.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Waarop letten: dekking en de premie

Wil je meteen een ZZP verzekering berekenen, zodat je de laagste premie betaalt? Een verleidelijke aanpak, maar niet altijd de beste. Wat heb je aan een goedkope verzekering, als blijkt dat de dekking niet goed past bij de risico’s die je loopt? Dit kan betekenen dat je alsnog zelf voor de kosten opdraait als er een keer wat aan de hand is.

Veel verstandiger is het om eerst goed te kijken naar de dekking die je nodig hebt. Wat zijn de risico’s die je met jouw bedrijf loopt en hoe wil je die afdekken met de premie? Je kunt je volledig verzekeren of besluiten zelf een deel van de risico’s te dragen. We maken je bij Yezzer graag bewust van de keuzes die je maakt, zodat je niets over het hoofd ziet.

Online kun je de verschillende dekkingen vergelijken, ook bij meerdere verzekeraars. Ontdek op die manier wat je kunt verzekeren, welke premie je daarvoor betaalt en welke risico’s je daarmee netjes af kunt dekken. Om vrijuit te kunnen ondernemen, zonder je zorgen te maken over de risico’s die je daarmee loopt.

En is goed duidelijk welke risico’s je zakelijk wilt afdekken? Dan vinden we daar de juiste verzekeringen bij. Op die manier kun je de ZZP verzekering berekenen die bij je past. Zodat je een goed beeld krijgt van de premie, bij één of meerdere verzekeraars. Die kun je dan met elkaar vergelijken, waarmee je zeker weet dat het aan de dekking in ieder geval niet zal liggen.

Berekenen en vergelijken: pakket samenstellen

Het berekenen van een ZZP verzekering hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt gebruik maken van onze handige rekentools en vergelijker. En kom je er zelf niet helemaal uit of wil je graag gebruik maken van een compleet pakket? We helpen je het pakket samen te stellen, ook uit meerdere verzekeraars. Op die manier profiteer je overal van de beste dekking, terwijl je daar een scherpe premie voor betaalt.

Geef ons aan waar je naar op zoek bent en wat je belangrijk vindt. Op die manier kunnen we jouw ZZP verzekering berekenen, waarmee je zeker weet dat je de risico’s goed kunt afdekken. Voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een andere dekking.

Tip: heb je al een AOV, maar wil je graag overstappen? Of ben je benieuwd hoe jij daar goed gebruik van kunt maken? We kunnen die ZZP verzekering berekenen, net als de andere dekkingen en polissen die er beschikbaar zijn. De makkelijkste manier, omdat we je er bij Yezzer graag goed mee helpen.

 

ZZP verzekering berekenen

Je kunt online de ZZP verzekering berekenen die je nodig hebt of je daarover goed laten adviseren. We denken met je mee, vanuit onze ervaring voor tal van andere zelfstandigen. We weten wat jij belangrijk vindt, dat de premie niet te hoog mag zijn en dat je er bijvoorbeeld weinig omkijken naar wilt hebben.

Wil je online een bedrijfsverzekering berekenen en gaat het je specifiek om de ZZP polis? Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van de beste dekking. Voor een scherpe premie, ook als je een pakket zoekt met dekkingen door meerdere verzekeraars. Voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, zorg en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Of voor één van de risico’s, waarmee jij zelf de touwtjes in handen houdt. 

Meer weten over de ZZP verzekering en die berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.