AOV Overstap service

 

Stap nu over en bespaar direct op jouw lopende AOV !

Door over te stappen naar Yezzer met jouw huidige Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) betaal jij geen provisie meer. In plaats van provisie betaal je ons alleen een maandelijkse servicevergoeding van € 15,- . In veel gevallen is dit goedkoper dan de provisie die jij nu, vaak zonder dat je dit door hebt, betaalt. Wil jij een nieuwe AOV en overstappen naar ons, dan betaal je ook nog éénmalig € 249,-.

Betaal jij geen provisie dan kan een Overstap nog steeds voordelig zijn. Onze kosten liggen namelijk tot 50% lager dan bij traditionele aanbieders.

Als jij een nieuwe AOV wil en overstapt naar ons dan regelen wij de opzegging van jouw huidige verzekering op het moment dat jouw nieuwe AOV ingaat. Wil jij eerst weten hoeveel jij kan besparen? Bereken nu via onze Bereken tool hoeveel voordeel jou een Overstap oplevert. 
 

Hoe stap ik over?

Vul dit Overstap formulier in, teken het en mail het naar verzekeringen@yezzer.nl

Nu overstappen

Vergelijk

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekYezzer uitgelicht in de pers door: