Onze dienstverlening

 

Wij informeren je graag over onze dienstverlening. Je weet dan precies wie we zijn en wat we doen.


Wie zijn wij?
Yezzer is een handelsnaam van Yellow Walnut Verzekeringen B.V en onderdeel van Yellow Walnut B.V. Yellow Walnut is een online dienstverlener gericht op ondernemers. Yezzer is een tussenpersoon met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en verleent financiële diensten. Daarom valt Yezzer onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). Jij kan ons in het AFM register vinden onder Yezzer, nummer 12041457. De aandelen in Yellow Walnut zijn in handen van 2 particuliere ondernemers. Yellow Walnut is daardoor volledig onafhankelijk en is er echt voor de ondernemer.

Hoe kun je ons bereiken?
Je kunt Yezzer op verschillende manieren bereiken. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
088-939 2520. 

E-mail
verzekeringen@yezzer.nl

Bezoek en postadres
Kabelweg 57, 1014 BA Amsterdam.

Welke dienstverlening bieden we?
Yezzer biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid zich via internet of telefonisch te verzekeren tegen verschillende risico’s. Wij bieden via internet de mogelijkheid aan premies te vergelijken, offertes op te vragen en verzekeringen af te sluiten. Dit doen wij als bemiddelaar en adviseur in schadeverzekeringen. Ook ons advies vindt via internet plaats.

Yezzer is gespecialiseerd in verzekeringen, advisering en risicomanagement voor ondernemers, waarbij wij het volgende bieden:

-       Online vergelijken van groot aanbod aan verschillende verzekeraars

-       Specifiek ontwikkelde verzekeringsproducten voor ondernemers

-       Collectiviteitsvoordelen

-       Online advisering

-       Onafhankelijkheid

Onze premies en advieskosten behoren tot de laagste in de markt. Onze kosten voor AOV liggen tot 70% lager dan andere aanbieders. Dit kan doordat wij volledig online werken en collectiviteitsvoordelen kunnen bieden vanwege onze inkoopkracht.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde verzekeringsadviseurs met ruime ervaring in het adviseren van ondernemers. Hierdoor ben jij verzekerd van kundig advies en het beste resultaat.

Wij werken op twee manieren:

1)    Execution only.

Bepaalde verzekeringen kunnen wij op basis van het zogenaamde ‘execution only’ aanbieden. Hierbij gaan wij er van uit dat jij goed weet welk risico je wilt afdekken en welke verzekering je wenst. Daarom:

·         Adviseren wij jou niet over een te kiezen verzekering of dekking

·         Vergelijken wij de bij ons te verkrijgen verzekeringen niet met andere in de markt

·         Informeren we jou alleen in algemene zin over de verzekering

·         Voeren wij alleen jouw opdracht uit en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw besluit

Wij zijn er wel altijd voor jou bij schade of andere lopende zaken die te maken hebben met de verzekering van jou die via ons loopt en is afgesloten.

2)    Met Advies.

Ons advies vindt online plaats. Deels via online vragen, en naar wens deels via online contact met één van onze adviseurs. Een goed advies begint met een inventarisatie van jouw huidige (financiële) situatie. Deze gegevens worden bewaard in jouw persoonlijke dossier. Vervolgens wordt vastgesteld wat jouw wensen en behoeften zijn voor jou en/of jouw onderneming. Wat jouw verwachte situatie is en hoeveel risico jij bereid bent te nemen. Bij bepaalde producten (zogenaamde impactvolle of risicovolle producten) zullen wij jouw situatie vastleggen en een zogenaamd klantprofiel opstellen. Vervolgens selecteren wij de verzekeraar en het product dat het beste aansluit bij jouw wensen en omstandigheden. Naast deze advisering verzorgen wij ook de contacten tussen jou en de verzekeringsmaatschappijen.  Je kan uiteraard altijd bellen of mailen met onze adviseur bij vragen.

Met wie werken we samen?
Yezzer biedt als tussenpersoon verschillende verzekeringen aan, speciaal gericht op de wensen en behoeften van ondernemers en bedrijven. Als onafhankelijk partij bieden wij verzekeringen aan van een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Nedasco B.V. te Amersfoort (geregistreerd onder AFM nummer 12006531) treedt namens een aantal van deze verzekeraars op als volmachtnemer en verzorgt een deel van onze administratie.

Waar kan ik met een klacht terecht?
Heb je een klacht of ben je het oneens met een beslissing van een Yezzer medewerker? Neem dan contact op met Yezzer, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.

Wanneer je een formele klacht wil indienen kan dat natuurlijk ook. Doe dit graag schriftelijk, wij nemen jouw klacht dan in behandeling. Jij kan jouw klacht sturen naar:

Yezzer is een handelsnaam van:

Yellow Walnut Verzekeringen B.V.
Kabelweg 57
1014 BA Amsterdam

Wanneer je het niet eens bent met onze reactie, kun je jouw klacht altijd nog voorleggen aan het KiFiD (Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, 0900-3552248, info@kifid.nl, www.kifid.nl ). Dit is een onafhankelijk instituut, waar wij als dienstverlener bij aangesloten zijn. Ons inschrijvingsnummer bij het KiFiD is 300015199 .

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

Vergelijk

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekYezzer uitgelicht in de pers door: