Yezzer is onderdeel van Yellow Walnut

Yezzer is onderdeel van onafhankelijk online dienstverlener voor ondernemers Yellow Walnut.

Yezzer is volledig onafhankelijk en voor en door ondernemers opgezet. Bij Yellow Walnut, waar Yezzer onderdeel van is, draait alles om ondernemers. Wij geloven dat ondernemen leuk is en goed voor Nederland is. Diensten die belangrijk zijn bij het ondernemen zijn echter vaak niet toegankelijk voor ondernemers. Te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut (en Yezzer) vindt dat dit anders kan en moet. Zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot.

Yellow Walnut maakt diensten voor ondernemers toegankelijk. Door vernieuwende en makkelijke services te ontwikkelen en online aan te bieden. Zo ook op het gebied van verzekeringen met Yezzer. Vanuit de kracht van het samen doen en het samen delen. Daardoor kan het betaalbaarder en makkelijker.

Naar Yellow Walnut ›

Ontstaan vanuit een groep ondernemers

Yellow Walnut is ontstaan vanuit de passie van een groep ondernemers. Met het idee dat het mooi zou zijn indien we met zijn allen in Nederland nog ondernemender worden. Dat de welvaart van het zakenleven niet alleen bij grote corporates en bedrijven zou moeten zitten, maar juist ook bij de kleinere ondernemingen. Gedreven door de gedachte dat het leuk is om te ondernemen, eigen verantwoordelijkheid te hebben en je eigen pad te kunnen creëren.

Met die gedachte zijn de oprichters van Yellow Walnut aan het werk gegaan, gaan praten met andere ondernemers, samen gaan kijken hoe dit bereikt kan worden en waarmee ondernemers geholpen kunnen worden. En het blijkt dat één van de voornaamste struikelblokken voor ondernemers ondersteunende diensten en producten zijn. Die zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar als het jou juist wel uitkomt. Dat geeft ondernemers een grote achterstand ten opzichte van grotere bedrijven. Maar wat nou als we als ondernemers onze krachten bundelen, deze diensten makkelijker maken en samen delen, organiseren of elkaar gewoon een keertje helpen?

Yellow Walnut is opgericht door Annette Wassenaar en Adriaan van Loon. Naar Yellow Walnut

Meer informatie via LinkedIn over Annette en Adriaan.

 

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de Kriek
Yezzer uitgelicht in de pers door: