Dit vinden ondernemers belangrijk bij een zorgverzekering!

9 december 2019

 

Het ‘zorgseizoen’ is in volle gang. Zorgverzekeraars hebben hun nieuwe premies bekendgemaakt en brengen via reclames hun zorgverzekering volop onder de aandacht. Maar wat vinden ondernemers eigenlijk van hun huidige zorgverzerkeraar en wat vinden ze belangrijk bij een zorgverzekering? Yezzer ging op onderzoek uit en stuurde samen met haar partner MKB Belangen een enquête uit naar 180.000 ondernemers om dit te onderzoeken. In dit blog de resultaten van dit onderzoek én direct twee oplossingen voor ondernemers om met korting hun zorgverzekering te regelen...

 

 40%

De meeste ondernemers zitten al meer dan 5 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. 
40% van alle ondernemers zit al 5 jaar of meer bij dezelfde zorgverzekeraar. 30% zit inmiddels al 3 of 4 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. De rest zit minder dan 3 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. 
 
 
 
 3,5
 
De ondernemer geeft zijn/ haar zorgverzekeraar een 3,5 op een schaal van 5. 
Op de vraag 'hoe tevreden ben jij met je huidige zorgverzekeraar' gaven de ondernemers hun zorgverzekeraar op een schaal van 1 (ontevreden) tot en met 5 (heel tevreden) hun zorgverzekeraar gemiddeld een 3,5. 
 
 
 
 70%
 
Ondernemers vinden de premie doorgaans leidend, daarna pas de dekking.  
70% van de ondervraagde ondernemers vindt de premie leidend bij de keuze voor een zorgverzekering, daarna pas de dekking.. 
 
 
 67% 
 
Begeleiding om snel aan het werk te gaan is belangrijkste dienst voor ondernemer!  
Bij de vraag 'welke ondernemersdiensten vind je belangrijk dat deze zijn inbegrepen bij een zorgverzekering' gaf 67% van de ondervraagden aan 'Begeleiding om snel weer aan het werk te gaan". Daarna volgde 'budget voor mentale en fysieke gezondheid' dat door 56% van de ondernemers als belangrijk wordt ervaren. En toegang tot coaching dat door 45% als belangrijk wordt ervaren. Minder hoog scoorde 'collectieve korting voor mijn medewerkers' dat door maar 33% van de ondernemers als belangrijk werd ervaren.  
 
 
 
 2 Oplossingen
 
Twee oplossingen om als ondernemer een goede zorgverzekering met korting te regelen!   
Met Yezzer bieden wij twee oplossingen aan voor ondernemers om een goede zorgverzekering met korting te regelen. Nieuw dit jaar is Zorg voor Ondernemers! De naturapolis van De Amersfoortse. Met voordelen speciaal voor ondernemers als 5% korting op je basisverzekering, toegang tot ondernemerscoaches, gratis health check, €500 voor mentale fitheid, en tot € 5.000 extra zorg. Ben je geinteresseerd in Zorg voor Ondernemers? Bereken dan hier je zorgpremie en vind nog meer voordelen in de uitgebreide dekkingsvoorwaarden. En net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer het Yezzer Zorgcollectief voor Ondernemers. Daarmee vergelijk je onafhankelijk alle grote zorgverzekeraars, selecteer jezelf jouw gewenste dekking en ontvang je tot 10% premiekorting. Wil jij alle zorgverzekeraars vergelijken? Vul dan hier je gegevens in
 Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout