Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten?

Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken 6 verschillende partijen voor jou, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Start de vergelijking

20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)

Voorkom hoge kosten bij claims

Aansprakelijkheid is een risico dat vrijwel iedere ondernemer loopt. De beroepsaansrpakelijkheidsverzkering (BAV) biedt dekking tegen aanspraken tot schadevergoeding die bestaat uit zogenaamde zuivere vermogensschade. 
 

Een voorbeeld van wanneer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering een oplossing biedt

In jouw werk kun je fouten maken. In de meeste gevallen blijft de schade beperkt, maar je verzekert het risico toch om een grote financiële domper niet zelf op jouw bordje te krijgen. Je bent bijvoorbeeld een architect. Je ontwerpt een gebouw, maar achteraf blijkt de constructie van het ontwerp onvoldoende sterk. Het gebouw zakt in en de schade loopt in de honderdduizenden euro’s. Je hebt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, dus kun je de zaak neerleggen bij de verzekeraar.
 

Of je bent een consultant en geeft een advies, maar dit advies pakt niet goed uit omdat er bijvoorbeeld verkeerde berekeningen zijn gemaakt door jou, met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan je de schade neerleggen bij de verzekeraar. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Laat ons voor jou vrijblijvend vergelijken

Binnen 24 uur krijg je van ons een vergelijking op maat.

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Snel en makkelijk online geregeld 
  • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
  2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
  3. Kies, met advies van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Onafhankelijke vergelijking

Wij helpen je graag bij een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)

Heeft iedere ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Vrijwel alle ondernemers kunnen een beroepsschade veroorzaken waardoor er een vermogensschade ontstaat. Een consultant bijvoorbeeld door het geven van een verkeerd advies waardoor schade kan ontstaan. Of een advocaat die een fout maakt bij een zaak waardoor schade wordt geleden. Zo is er bij de meeste beroepen wel een situatie te bedenken waarvoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering echt noodzakelijk is.

 

Waar let je op bij het afsluiten?

Het is geen standaard verzekering die je zo even afsluit. Bij het aanvragen moet de beroepsaansprakelijkheidsverzekering  goed aansluiten bij de werkzaamheden die je uitvoert. Een horecaondernemer die naast het restaurant ook een cateringbedrijf heeft, moet dit wel opgeven bij het aanvragen van de verzekering. Anders kan de situatie ontstaan dat er toch geen dekking is bij een schade. Houd ook de polisvoorwaarden goed in de gaten. Op het eerste oog kan een verzekeraar een passende dekking bieden, maar de voorwaarden kunnen het verschil maken bij een schade. Maar het kiezen van de meest geschikte verzekering hoef je niet alleen te doen. Wij helpen je graag, van het vergelijken van verschillende verzekeraars, advies bij de keuze en samenstelling, tot het aanvragen en de begeleiding bij eventuele schade.