Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

De prijs en dekking van een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan verschillen tussen verzekeraars. Het is dus raadzaam om de arbeidsongeschiktheidsverzekering te vergelijken. Maar waar let je dan op en hoe weet jij dat je de juiste keuze maakt?

Voordelen voor jou:
  • Online verzekeraars vergelijken
  • Onafhankelijk en geheel online
  • Kosten tot ruim 50% lager dan bij traditionele aanbieders

Volledig onafhankelijk
Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt zelfstandige ondernemers tegen inkomstenverlies bij invaliditeit of langdurige ziekte. Indien een ondernemer geen eigen reservepotje heeft, mag deze niet ontbreken in zijn verzekeringspakket. Maar de keuze en mogelijkheden zijn groot, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken is daarom heel belangrijk. Zo krijg je goed inzicht in welke verzekering tegen arbeidsongeschiktheid past bij jouw situatie. Schakel een onafhankelijke partij in, die de verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kan vergelijken. Er zijn veel aandachtspunten die soms lastig zijn om zelf te beoordelen en een onafhankelijke adviseur kan jou hierbij helpen. Zo maak je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken een stuk gemakkelijker!

Aandachtspunten bij het vergelijken van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijkt dien je op de volgende punten te letten:

  • Bedrag: het bedrag dat wordt verzekerd kan jij zelf bepalen. Dit is afhankelijk van je eigen behoeften. Bedenk, voordat jij de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijkt, hoeveel jij minimaal nodig hebt voor jouw levensonderhoud.
  • Wachttijd: de duur tussen ongeval en de startdatum van jouw uitkering kan je naar eigen wens invullen. Heb jij eigen reserves dan kun je ervoor kiezen om deze eerst te gebruiken. Door de wachttijd langer te maken wordt je premie lager.
  • Dekking: de dekking van de verschillende verzekeringen kan verschillen. Zo kan de ene verzekeraar een uitgebreidere dekking aanbieden dan de ander. Dus als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijkt, is het belangrijk dat je hier een goede keuze in maakt.
  • Gangbare of Passende Arbeid: als je bereid bent om in geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid vervangend werk te verrichten, kun je hiervoor kiezen. Dit zal ervoor zorgen dat jouw premie lager uitvalt.
  • Flexibele premie: met een flexibele premie stijgt deze met jouw leeftijd mee.  De premie zal daardoor lager beginnen, maar door de jaren heen hoger worden.
  • Inflatie: het door jouw verzekerde bedrag kan minder waard worden. Om jezelf hiervoor te beschermen is er een mogelijkheid om het bedrag mee te laten groeien met de inflatie.

Wil jij een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken? Doe onze  online arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijker en krijg gelijk een top drie van premies en verzekeraars te zien.
 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Vergelijk

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris BoonstraYezzer uitgelicht in de pers door: