ZZP’er of MKB’er?Regel je
verzekeringen
in een paar klikken.

Kies zelf of met hulp jouw verzekeringen. Makkelijk en snel. Superscherpe premies.

Direct naar

Online en Persoonlijk.

Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Met alle zakelijke verzekeringen voor jou als ondernemer. Online kan je verzekeringen vergelijken en afsluiten, met een ruim aanbod. En met hulp van je persoonlijke Yezzer adviseur. Omdat je bij Yezzer veel keus hebt uit verschillende verzekeraars ben je tot 40% goedkoper uit. Allemaal in 1 pakket, met collectiviteitskortingen en pakketkortingen, en met 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Ontdek het nu!

Meer over ons

Altijd onafhankelijk vergelijken met 42 aangesloten verzekeraars!

Op yezzer.nl kun je gratis online alle relevante aanbieders van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken, maar ook van alle andere ZZP en Bedrijfsverzekeringen. Zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Je krijgt een overzicht van de verzekeringen met de premies en voorwaarden erbij. Hulp nodig? De onafhankelijke adviseurs van Yezzer helpen je graag.

Vergelijk AOV premies
allianz
klaverblad
nationalenederlanden
markel
asr
aegon
aig
movir
hiscox
+ nog 33 andere aanbieders

Veelgestelde vragen over Yezzer

In het overzicht hiernaast vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle veelgestelde vragen

De kosten van een AOV voor ZZP’ers kunnen erg verschillen. De voorwaarden die je kiest voor een AOV, zoals de looptijd en dekking van een verzekering, maar ook de gekozen verzekeraar hebben invloed op de kosten van een AOV. Met behulp van onze vergelijkingstool kun je makkelijk en snel een overzicht krijgen van de kosten van verschillende AOV’s voor ZZP’ers. Begin nu direct met vergelijken. 
 

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan jou als ondernemer beschermen voor hoge kosten als je per ongeluk schade aanricht tijdens je werk. Dit kan aan spullen zijn, maar ook aan personen. Claims die worden gemaakt worden dan gedekt door jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kijk hier voor meer informatie over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Liever dekking bij schade door (verkeerd) gegeven adviezen? Vergelijk dan hier beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers

 
Via de site van Yezzer kun je gratis online een vergelijking doen van AOV's (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Wil jij vervolgens een AOV afsluiten of wil jij advies over een AOV, dan kan dit via onze online module. In jouw eigen inlogomgeving door loop je een aantal stappen. Hierbij leggen wij jou telkens uit wat de verschillende stappen en vragen inhouden, en welke implicatie dit op jouw situatie kan hebben. Nadat je alles hebt ingevuld gaan onze gecertificeerde en ervaren adviseurs jouw situatie nog één keer na. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van ons een op maat gemaakt rapport met advies over welke AOV het beste bij jou past. En als je wilt, kan je nog een online of telefonisch gesprek hebben met één van onze adviseurs.  
 
Voordeel voor jou is dat het advies en afsluiten van een AOV hierdoor veel goedkoper, sneller en makkelijker is. Benieuwd naar hoe het hele AOV aanvraag proces in zijn werk gaat? Bekijk dan hier de infographic Hoe Sluit Ik Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering Via Yezzer Af?
 
 

Op dit moment is het afsluiten van een AOV voor ZZP’ers nog niet verplicht. De politiek is er wel mee bezig om dit verplicht te stellen. Lees meer over de voor- en nadelen van een verplichte AOV

Er zijn verschillende soorten verzuimverzekeringen beschikbaar voor werkgevers, afhankelijk van factoren zoals de grootte van het bedrijf en de risico's. Enkele van de opties zijn:

- Conventionele verzuimverzekering

- Verzuimverzekering met stop loss dekking

- ZW-eigenrisicoverzekering

- WGA-eigenrisicoverzekering

- Collectieve WIA-verzekering

Deze verzekeringen bieden bescherming tegen kosten die voortkomen uit ziekteverzuim van werknemers en kunnen variëren in dekking en eigen risico's.

 

De keuze om wel of niet een AOV te nemen, is afhankelijk van jouw persoonlijke- en zakelijke situatie. Het is verstandig om je goed te laten informeren. Heb je als je arbeidsongeschikt raakt voldoende geld achter de hand om dit langdurig op te vangen? Of kan je tijdelijk terugvallen op het inkomen van je partner? Dan zijn voorzieningen niet direct nodig. Wel kun je je afvragen of je je eigen vermogen volledig wilt opmaken als je arbeidsongeschikt raakt, of dat je aanspraak wilt maken op het vermogen van jouw verzekeraar.  

In veel gevallen is het verstandig om wel een AOV af te sluiten. Dit kan op verschillende manieren, het gaat erom dat de verzekering goed bij jouw persoonlijke situatie past. Via Yezzer kun je online advies krijgen en helpen we jou om de meest geschikte oplossing te vinden zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.
 
Bereken hier hoeveel een AOV jou gaat kosten.
 

De kosten van een AOV kunnen erg uiteenlopen. Dit hangt voornamelijk af van de gekozen voorwaarden zoals looptijd en dekking, maar ook van de gekozen verzekeraar. Met de AOV vergelijkingstool kun je makkelijk en snel een overzicht krijgen van de kosten van verschillende AOV’s. Start nu direct met vergelijken. 

Bereken hier hoeveel een AOV jou gaat kosten.

 

Bij Yezzer is een AOV goedkoop, snel en makkelijk geregeld. Onze kosten liggen tot ruim 50% lager dan bij traditionele aanbieders. Dat komt omdat wij alles volledig online doen, daarom kan het goedkoper. Via onze website kun je AOV’s vergelijken, advies inwinnen of direct een AOV afsluiten. Allemaal wanneer het jou uit komt.

Yezzer is volledig onafhankelijk. Yezzer is geen onderdeel van een financiële dienstverlener of verzekeraar. Wij bieden niet slechts de producten van één verzekeringspartij aan. Wij bieden verzekeringen aan van (bijna) alle verzekeraars. Hierdoor kun jij via Yezzer de beste oplossing voor jezelf vinden!
Al onze AOV’s worden aangeboden in een collectief. Met z’n allen krijgen we daardoor als ondernemers een betere prijs. Dat levert jou direct voordeel op. 

Tot slot ontvangen wij geen provisie, over geen enkele verzekering. Hoe verdienen wij dan? Wij brengen per maand een servicevergoeding in rekening welke in de meeste gevallen lager is dan wat jij anders aan provisie zou betalen. Wat houdt deze service in? Persoonlijke service via telefoon en mail, ondersteuning bij schade of ziekte, collectiviteitsvoordeel, jaarlijkse controle van verzekering, onafhankelijk advies, zelf online AOV vergelijken en premie toetsing. Kortom, bij Yezzer ben je goedkoper uit, en met extra service erbij! 

Lees verder over lagere kosten.

Bij beroepsaansprakelijkheid gaat het om de aansprakelijkheid voor jou en je bedrijf, door fouten tijdens het uitoefenen van jouw beroep. Het kan gaan om nalatigheid, om onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. Als het gevolg daarvan kan er grote financiële schade ontstaan, waarvoor een opdrachtgever of een andere betrokkene jou aansprakelijk kan stellen. Met name advies en ICT beroepen hebben veel aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zoals juristen, architecten, organisatie adviseurs, IT consultant, ICT bedrijven en financiële adviseurs.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen ‘zuivere vermogensschade’. Het gaat om financiële schade die ontstaat door jouw beroepsmatige handelen. Bovendien kun je kosten voor juridisch verweer laten dekken, net als de wettelijke rente en bereddingskosten. Onder de streep kun je rekenen op vergoeding van kosten die je nodig hebt om jouw belangen te verdedigen en te vergoeden, ongeacht of de schadeclaim terecht is.

Alle veelgestelde vragen

Wij helpen ondernemers groeien

Yezzer doet meer dan verzekeren alleen! Zo heeft Yezzer extra diensten waar klanten van Yezzer gebruik van kunnen maken. Om jou als ondernemer te helpen groeien en te ondersteunen. We've got your back!

Yezzer events

Yezzer organiseert regelmatig events exclusief voor haar klanten met top sprekers. Bijvoorbeeld over groei of duurzaam ondernemen. Zoals bijvoorbeeld met Olympisch Kampioen Nicolien Sauerbreij.

Luister hier naar Nicolien!
Groeiprogramma's

Klanten van Yezzer kunnen met korting meedoen aan de groeiprogramma's van GrowthClass. 3 maanden lang met andere ondernemers en o.l.v. mentoren en experts werken aan de groei van je bedrijf!

Bekijk het hier
Boostz Premium

Yezzer klanten krijgen het Boostz premium abonnement (t.w.v. € 249 per jaar) cadeau. Met o.a. webinars en challenges voor ondernemers en toegang tot 4 online kwartaaldoelsessies en 2 (live) intervisie sessies in Amsterdam

Meer weten